Pyrz_07 Ozlemyeni bende yaptırcam sordum çikolata deposunu önerdiler moli çikolata parayı alıp yollamıyormuş onu diyen oldu bende sanırım çikolata deposundan sipariş vericem hala kararsızım
mrs_elisah Ozlemyeni kızlar tavsiyem hacı Şerif ten yaptırın hem lezzetli hemde güvenilir. Dolandırılma olayı çok oluyor yoksa.
Ozlemyeni Pyrz_07 su an bende ona bakiyorum. Secemiyorum nasil bisey olsun.kare kutu mantikli geliyo ama lac adet olacak ustunde nasil bir sekil olacak bilemiyorum. Eşimde yardimci olmuyo hic herseyi kendim yapiyorum🤦♀️ Ayy bunaldim😊
Pyrz_07 Ozlemyeni aynen kare kutuların çikolata adedi az ben yuvarlak metal kutu istiyorum ama çikolata deposunda da istediğim resim bulamadım üstüne hediyelik ve kapı süsüyle uyumsuz olcak gibi geliyor eşime soruyorum hepsi güzel diyor 😃
Ozlemyeni Pyrz_07 kapi susu ve hediyelikleri gereksiz gordu benim esim yaptirmadik.cikolatada gereksizmis oyle diyor.herseye gereksiz diyor😂cocukta gereksiz neden yaptiysak😂 hastaneye belki cok kisi gelmez ama eve mutlaka gelirler. Erkek bebek icin begenemiyorum ben.cok cafcafli istemiyorum ama cok sadede olmasin🤦♀️ Kafam cok karisik
Pyrz_07 Ozlemyeni bende çiçekli böcekli şeyleri sevmiyorum sade bakıyorum ama renk uymuyor onlarda da
Delimavi mrs_elisah abimin nişanında yaptırmıştım çok kaliteli bozulma riski Falan da yok ama fiyatları uçurmuşlar
ankakusu_2022 Açıkçası hediyelik işini ben de gereksiz görüyorum çünkü her şey çok pahalı, 40ından sonra mevlüdünde yaparım diye düşündüm o zaman daha çok kişi gelir diye,doğum için yapacaksam çikolata yaparım bi en uygunu çikolata deposunda bulduğum şu ana kadar
Asha Slm kızlar bende https://instagram.com/bebekcikolatasi?igshid=YmMyMTA2M2Y= burdan yaptırdım çok memnun kaldım . Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz