SevdaTacoluBakr 24 haftalik gebeyim şeker yüklemesi yaptırdım biraz yüksek dedi araştırmaya yönlendirdi gitmelimiyim yoksa kendimce diyet mi yapmalıyım böyle bi sey yaşayan varmi
bebisimbenmmm SevdaTacoluBakr ihmal etme onemli bisey canjm bebegi direk etkileyen bir durum çünkü bazen hic seker tuketmeyenlerde bile olabiliyor
ilknureris SevdaTacoluBakr benimde biraz yüksekti. Dahiliyeye yönlendirdiler diyet verdi onu uyguluyorum bende
SevdaTacoluBakr deletedmom6295 biraz yüksek dedi sadece malum devlet olunca kalabalıkta detaylı bilgi alamadim
SevdaTacoluBakr ilknureris ben dr a sordum gebe polikiliginden randevu al dedi ne alaka ise bende direk dahiliyeye randevu alsam olurmu acaba zaten gebe polikiliginden beni oraya yonlendircek
ilknureris Olabilir. Beni kadın doğum doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi o da belki diyetisyene yonlendirir demisti ama dahiliye doktorum kendi diyet verdi.
Betulozde Benimde yüksek çıktı şeker yüklemesi yaptığımda Ben normal günlük yaşantımda şekerli şeyler yemiyorum zaten her sabah akşam düzenli olarak şekerimi açlık tokluk ölçüyorum gayet normal çıkıyor yemene içmene dikkat ediceksin canım sende günlük yaşantında şekerini açlık tokluk kontrol edebilirsin istersen