Aycin_ Nrgl1925 ya sizi başka postta gördüm ama ege yaşam Karabağlardakine gidiyorsunuz değil mi doğum için fiyat aldınız mı acaba bende oraya gdicem yarın ama
Nrgl1925 Aycin_ merhaba evet dün gittim kontrole ama gecen ay fiyat aldım sezeryan 5500 dediler ama benım agustosta dogum olacagı için bir ay kala yenıden sor dediler malum hergün herseye zam geliyor bakalım artık dogurana kadar ne kadar olur☺️Sizin ne zaman dogum
Aycin_ Nrgl1925 benim yol uzun daha 15+4 üz 😂 ben ilk oraya gittim Gülhan hanım diye biri inanılmaz kötüydü yarına randevu aldım cinsiyet için Merve hanıma bakalım 🤷 sigortanız varmıydı
Aycin_ Nrgl1925 bugün geldik maşallah çok güler yüzlü iyiki gelmişiz cinsiyetimiz belli oldu erkek 😍🤭 bundan sonra bende buraya gelmeyi düşünüyorum 🌸
Nrgl1925 Aycin_ merve hanım harika bir doktor bende evım yakın oldugu ıcın arastırıp gitmiştim direk merve hanıma gittim🤩Allah sag salım kucagınıza almayı nasip etsın zaman cabuk gecıyor😇bana 12.haftamda cok merak etmıstım gel bakalım gösteririse dedi yüzde 80 kız ama 16 da kesın bellı olur dedı ve hala kız 😍
Seyda94_ Ozgee96 Test sonucum pozitif çıkar çıkmaz kız düşündüğümüz için ilk isim hayalimiz Asya Umay di Erkek olunca Göktürk koyacagiz 🤍🌸
Meryemnurr Baliminannesii 24 haftalığım oğlum olcak Allah ın izni ile göbeğim çok aşağıda sizinde oylemi erkekler oyle diyorlar sormak istedim🥰
Baliminannesii Meryemnurr benımde öyle canım birqz aşağıda hatta oğlum devamlı aşağıda vuruyor normal ilerleyen aylarda çıkıyormuş yukarı doğru canım
Ayseee60 Neva İkra Gülce Mihra Alin Laren Umay Birce Bunlar seçenekler idi İkra ismine karar verdik ❤️