eypo Simgece onu da düşündük ama hem kökenini hem de anlamını pek anlayamadık açıkçası o yüzden biraz tereddüt ettik🤷🏻♀️ Teşekkür ederim fikir belirttiğiniz için☺️
menbesrun RanaOsma merhaba hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏 sorduğunuz icin söylemek istedim neval yerine neva olsa cok daha güzel olur neval kulağa ne var gibi geliyo biraz tabii yine sizin tercihiniz, neva betül mesela 🥰
RanaOsma menbesrun evet sizin dediğiniz tepkileri alıyorum benim kulağım alıştı ama dışardan ilk duyunca garip oluyo sanırım teşekkür ederim öneriniz için nevalden vazgeçecez heralde
Kubraalp OksijenliSu bizde kız olursa Gökçen erkek olursa Alperen koymayı düşünüyoruz. Daha hamile değilim ama😂
Laleliiiiiiii Kubraalp Bu günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah hamilelerin duası kabul olur derler gördüğüm gibi yazmak istedim Bizleri sevindiren Rabbim seni ve isteyen herkesi sevindirsin 🙏❣️
RBK Bende kararsız kaldım Aslında ilk başta aysima düşünmüştük sonra hüma ismine karar verdik ama yanındaki isim hala belirsiz Asya hüma Minel hüma Amine hüma Arasında kaldık 😄
Tuuba47 RBK iki isimler her zaman çocuğa eziyet gibi görmüşümdür. Tabiki karar sizindir ama çocuklar okul dönemlerinde çok zorluk çekiyorlar hüma tek başına sade ve çok güzel iki isim olması şart mı
Marazin_annesi Ozgee96 ilk oglum muhammet baran 2yaşına daha girmesi doğacak olanda araz olacak insallah
Bahardali Ozgee96 ilk oğlum 4 yaş olacak ağustosta ismi kerem İkinci oğlum 1 yaş olacak temmuzda ismi Demir Henüz mercimek ne olduğu belli değil. Umarım sağlıkla ilerler 💕