Meltem_SD Ben de bugün, 5 gün kala 19 ile öğrendim🤗 Fakat bugün kahverengi akıntım oldu. Yerleşme kanaması olabilir mi? Yaşayan var mı☹️
Haticee000 Ben cuma test yaptırdım 90 çıktı adetime dört gün kala. Sonra bugün yaptırdım 139 çıktı. Artış hızı normalinden yavaş. Acaba bu şekilde olup sonra normal gebelik yaşayan var mı?
Brckose61 Rabiakltk5 Merhaba adetime 1 hafta kala baktirmiştim 54.89 çıkmıştı 1 hafta sonra bir kere dah baktırdığım da bu sefer 814 tü.
Eldgrn Rabiakltk5 verdim canım ama çıkmadı daha yarın sabaha doğru çıkar anca sağlık ocağına vermiştim heycanla bekliyorum bende
Rabiakltk5 Eldgrn bende sağlık ocağına vermiştim Web sitesinden girdim baktım oraya düşmüş ben Kocaeli’nde yaşıyorum kocaeli sağlık ocağı diye girdim tc mi yazdım cikti
Eldgrn Rabiakltk5 ben İstanbul’dayım canım burda öyle sistem yok keşke olsa anca e nabızdan görebiliyorum
Eldgrn Rabiakltk5 kız bende öyleyim eşim diyor çok stres yapıyorsun yapma diye azalıyor hatta sürekli çıktı mı diye bakıyorum düşünüyorum 1 kere geçen hafta erken çıktı bu saatlerde onun dışında hep sabaha doğru çıktı 😭😭 bir ümit bekliyorum
Rabiakltk5 Eldgrn kıyamam ya inş beklediğin sonucu alırsın bende kan verdim çok şükür iyi çıktı artışlarım gayet iyi darısı senin başına