farahinannesi Kızlar daha önce de yanıyordu geceleri ayaklarım. Şimdi hamilelikte daha da arttı. Havalar da sıcak ayak yanmasından uyuyamıyorum. Yok mu bunun bi çaresi
elifisik34 farahinannesi şekerin mi var bir tanıdığımda şeker vardı hamilelikte ayaklarım çok yanıyordu diyordu
belmayamac farahinannesi Maalesef bende de var. Hamilelikten önce de vardı yaz kış hep yanar ayaklarımın altı. Gece yatmadan önce soğuk suya tutuyorum banyoda öyle rahatlıyorum serin serin uyuyorum.
berceste5155 farahinannesi benimde ilk zamanlarda ayaklarımdaki yanmadan uyuyamadığım zamanlar oldu mentollü şampuanla yıkayıp yatıyordum onun faydası oldu
farahinannesi belmayamac soğuk suya tutuyorum ama anlık bi rahatlama oluyo sonra yine yanma devam. Şekerden olduğunu sanmıyorum küçükkenden beri yanıyor altları
belmayamac farahinannesi Aynı ben de öyleyim 😔 Yıkıyorum yatıyorum o ıslaklık geçince tekrar yanmaya başlıyor çok fena
farahinannesi Bi çaresi yokmudur acaba. Bu arada ben bi çözüm bulmuştum geçen sene çorabı ıslatıp giyince o ıslaklık uykuya dalana kadar baya idare ediyodu. Ama gebelik süresince zararı olur mu bilmiyorum.