smnrsmnr Deletedmom7373700 Benim bebeğimde mide küçük denildiği için perinatolağa gittim. Araştırmalar sonucunda liv hospital Egemen Tolunay Beyefendiyi buldum. Sgk ile anlaşması olmadığı için 1004 tl ödedim. Biraz pahalı. Ama o kadar ilgili ki 45 50 dk 1 saate yakın baktı benimle ilgilendi. Konuşması hareketleri insanı rahatlatıyor. Bi araştır istersen. Birde madical park batıkentte bir bayan doktor var gülenay diye onu da iyi diye duydum. 2si arasında tercih yapınca egemen beye gittim
Gulgul0 Hiç şüphesiz dr. Ali ipek e gidin cukurambarda ozel muayenesi var 650 tl fiyatı adam ankaranin 1 numarası ve cok bilgili turkiye genelinde de ismi duyulmus birisi ben kac tane gezdim perinatolog ama ali beyde cok memnun kaldım
Deletedmom7373700 Gulgul0 evet onun ismini bende duymuştum daha önce. Konum olarak biraz uzak diye düşünmemiştim ama aklımda o doktorda
Mavisperi Deletedmom7373700 ben radyoloji uzmanı ali ipek te yaptırdım çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim zaten hiç bir soru sormaya gerek kalmadan hepsini cevapladı 650 tl ödedim bunu yaptırdığım için de bebek doğduktan sonra kalça ultrasyonda 100 se 50 indirim oluyormuş onuda orda dusunuyorum
Deletedmom7373700 Mavisperi neden ? Kadın doğuma gittim 3 kere falan. Memnun kalmıştım doktorlarından. Tabi detaylıda nasıl bilmiyorum
Mavisperi Deletedmom7373700 detaylı ya benden önce yaşlı bir teyze girdi meme ultrasyonu için teyze giyinmemisti 3 kişiyi birden aldılar teyze utandı bisey olmaz ya geç geç dedi sonra bana yat dedi 3 dk sürmedi yemin ederim kalk dedi elime bir kağıt verip çıkarttı doktor hersey yolunda dedi ertesi gün ali ipek randevum vardı oraya gittim bebeğimin böbreklerinde genişleme çıktı..!!! Doktoruna denk gelirsen çok iyileri evet var yalan söylemem çok cici gayet açıklayıcı konuşan ama son 3 seferdir hiç bir şekilde bilgi bile söylemiyor boyu kilosu gibi meraktan soruyorum haftasiyla uyumlu deyip kaldiriyo umarım doğumda anlasiyislilara denk gelirim
Deletedmom7373700 Mavisperi şans işi birazda sanırım 🥲 inşallah iyi birine denk gelirim. Zaten haftam bitmeden kendi yaşadığım şehire dönersem kendi doktoruma gideceğim de her ihtimale karşı Ankara’da da bir yer bulayım dedim
Mucizebeklerkennn Ben koru hastanesinde takipliyim Prof Dr. Aydan biri ye gidicem nasipse temmuzda bende 19 haftalık hamileyim
Turkolog12 Deletedmom7373700 Sinan Tan dan randevu aldım bayramdan sonra gideceğim normalde şehir hastanesi takipliyim ama detaylı önemli olduğu için bende iyi birinde yaptırmak istedim Sinan Tan a gidip memnun olmayan yok okuduğum kadarıyla inşallah bende memnun kalırım 700 TL dediler bana
Deletedmom7373700 Turkolog12 yeni mi aldınız acaba fiyatı ? Sorduğum yerler burda diyen arkadaşlardan daha farklı fiyat verdi bugün. Birde nerde yeri semt olarak ?
Turkolog12 Deletedmom7373700 evet yeni aldım 1 hafta olmuyor geçen hafta carsamba günü aradım randevu alırken söylediler 700 TL diye yeri Çankaya da merkezi bir yerde