Eminetugbaannesi Kizlar selam , 25+4 um ama bu aralar hareketlerini kasiklarimda hissediyorum bu normal mi ?
TBBeYzaBT Eminetugbaannesi bebegin makat duruşunda oldugu içindir, 30 haftalıgım bende hep kasıklarımda hissediyorum hareketlerini, dönmedi bebişim daha,
Eminetugbaannesi TBBeYzaBT anladim , korkmak degil de idrar cok geliyo oyle olunca :) bende nasil anlarim suyun geldigini diyorum acaba o sirada gelse falan diye o tedirgin ediyo 😂
Eminetugbaannesi Loyam ayaklariyla yaptigi hareket tuhaf geliyo bana sanki asagidan kayip gidecekmis gibi 😊
TBBeYzaBT Eminetugbaannesi ayy vala durum böle olunca iki yudum su içsem wc çıkmam 15 dk mı almıyor, çok afedersin ama acıcık bişi için sabaha kadar 30 kere lavobaya kalkıyorm, gece kesintisiz uykuyu özledim :)
Loyam Eminetugbaannesi 😂 😂 sıpalar durmuyor😆,, ya aslında bir gün çok aşağıda bir gün yukarıda olabiliyor sürekli pozisyon değiştiriyorlar buğün ben gögüsümün altında hissettim hareketlerini mesela
TBBeYzaBT Eminetugbaannesi aynen ben öyle yorumluyorum ama sen yine de doktoruna da danış bu durumu 😊
Eminetugbaannesi TBBeYzaBT ayyy ayni ben sorma esime artik diyorum ben wc de yasamaya baslayacagim bu gidisle diye 😂😂😂 cok sık gidiyorum bende ozledim valla derin uykuyu sabahin 5 inde bile gidiyorum 😂😂😂😂
Eminetugbaannesi Loyam allah bagışlasın , kizlar erkeklere nazaran sakin olur diyolar da e eeeh yok yani degil 😂😂
Loyam Eminetugbaannesi Amin canım amin Allah cümlemizinkini bağışlasın inşallah 🙏 cinsiyetle alakası yok bence tamamen bebişle alakalı 😊😊