Deletedmom8373 Kızlar ilk özele gittiğimde bebek 1.23 cm idi bugün devlete gittim bebeği 10 mm olarak yazmışlar kağıda birde 11.6 cm bişi yazıyor o da kese mi anlamadım. Çözemedim. 
-MinikveAnnesi- Deletedmom8373 8 haftalıkken 2 cm anca oluyor bende göremedim bi ölçüm.Belli bi haftadan sonra doktor ölçülerin yazılı oldugu ayrı bir cıktı da vermeye basladi bize ordan takip ediyorum bende
Ozisko Deletedmom8373 bebeğin 8 haftalık olduğunu bilmiyordum canım😂 sadece sordugun soru için baktım kac cm diye
Deletedmom8373 merveyildrm Di mi peki kenarda yazan 11.6 cm neyin ölçüsü onu merak ettim inceleme formuna 10 mm yazmışlar zaten şimdi ona baktım
merveyildrm Deletedmom8373 o cihazla alakalı bi rakam diye düşünüyorum ekran boyutu vs gibi bişey olabilir.
Deletedmom8373 TeoMom Ay iyi bari bende dedim n’oluyo ben çok takıntılıyım eşim hep hero doğurcan sen heralde diyordu dedim heralde hakkaten hero olacak 😂
Deletedmom8373 -MinikveAnnesi- Ya ben özele gidiyordum normalde orada 1.23 cm çıkmıştı bugün 10 mm yazmışlar forma sanıyorum yuvarlayıp söylüyorlar. Küçük mü o halde 8 haftaya göre crlsi miniğin sizce
-MinikveAnnesi- Deletedmom8373 mm yi cm e çevirerek söylüyor doktor bazen o yüzden karıştırmış olabilirsin. Normal bence tabi doktorunda demistir normal diye