cslcsl Merhabalar, pastorize günlük süt mü, kutu süt mü? Kutu sütün zararı oluyor mu , kimler nasıl tüketiyor acaba
-MinikveAnnesi- cslcsl kutu süt uht süt diye geciyor onda zararlı bakterilerle yararlılarda ölüyormuş o yuzden pek faydası yokmus en dogrusu pastörize günlük süt ama onu da açınca 2 günde tüketmek gerekiyormus havayla temas ettigi icin
[silindi] cslcsl pastorize edilmis gunluk sut kullanmami soyledi doktorum onun disinda kutu sut tuketmiyorum🌸
Deletedmom7373700 cslcsl hiç tüketmiyorum 🥲 ilk hamile olduğumu öğrenince doktorum süt içme dedi. Kansızlık yapıyormuş zaten fazla tüketince bende Talasemi var. İlla süt içereceğim dersen de içine bal tarçın falan kat altın süt gibi iç demişti ben hiç tüketmedim. Onun yerine yoğurt kefir tüketmemi söylemişti
Esra33-34 Pınarın tek içimlik okul sütlerınden ıcıyorum içinde şeker yok katkı maddesi falan. Günlük kapalı sütü tarihinden önce bitiremiyorum cnku bozuluyo sonra.
Deletedmom7373700 -MinikveAnnesi- içine bal tarçın falan oluyormus sanırım. Saymıştı hepsini de 5. Haftadaydım o zaman. Unuttum şu an