SemaArin KIZLAR 8 HAFTALIK HAMİLEYİM MİDE BULANTISI VEYA TİKSİNDİGİMDEN DOLAYİ SU İÇEMİYOR DEĞİLİM SADECE SU İÇMEYİ SEVMİYORUM GUNDE 1 LİTRE YA VAR YA YOK NASİL DUZELTEBİLİRİM BU DURUMU
Fatma0090 SemaArin zorla kuzum bende senin gibiyim bugun suyumuzu azaldığını öğrendik 😞 bol bol su iç dedi mecburen icicez yerini başka bişey almıyor suyun
Burcu7260 SemaArin Merhaba bizde 10+4 haftalık olduk İnan ben evdeki bardaktan su içemiyorum çareyi bimde satılan küçük su şişesinde buldum onu aldıktan sonra su içmeye başladım Sende öyle yapabilirsin mide bulantılarım hala devam ediyor 😵💫😵💫
Neslikra06 SemaArin suyu biraz zorla iç ama benim bi tanıdığıma doktor su içemiyorsan karpuz ye demiş salatalık falan su açısından zengin gıdalar tüket yani
Ahsenmom SemaArin bende şişeden içiyorum küçük sulardan hem ne kadar içtiğimi bilmek için hemde sürekli gözümün önünde tutuyorum Görünce içiyor insan bebeği için
Deletedmom727272 SemaArin tatlandırmayı düşünür müsünüz? Belki nane, salatalık dilimi, limon çilek hala kaldıysa bulunduğunuz yerde belki çilek? Yerini tutmaz ama en içilmedik durumda maden suyu ile destek sağlamak..
1Ada1 SemaArin malesef bende öyleyim ve en son bunu doktora sordum zorlama kendini hiç bişey yiyip içemeyen var gayet sağlıklı ilerleyen. İçebildiğğn kadar dedi. Zaten bulantın var zırlarsan daha çok tiksinir dedi