Nisan16 Kızlar tam 12 haftalık olduk yarın kontrolüm var cinsiyetini öğrenebilir miyiz 12. Haftada öğrenen var mı hiç
Nezosikra Nisan16 özele gidiyorsan doktorunda iyiyse öğrenirsin canım ben kızımı 12 haftalıkken kıza benziyor demişti dediği gibide oldu yâni sende öğrenirsin inşalalh
girl_boy_annesi Nisan16 ben devlette kızımı 13. Haftada öğrendim şimdi özele gidiyorum erkek dedi ama en net 16. Hafta dedi
1prenses2prensyenigebe Nisan16 ben ilk oğlumu 11 haftalıktı öğrendim hatta inanmadım bak pipisi inandın mı dedi doktor zor ikna etti beni 2. Oğlum da 12 haftalık öğrendim
A_r_m_i07 Yaa bende persembe gün gidicem 12 haftalık oluyoruz .öncelik sagliklli olduğunu öğreneyim de cinsiyetini de merak etmiyor değilim 😍😍😍1 aydır görmüyorum tontiğimi
Nisan16 A_r_m_i07 ay bende öyle sağlıklı olsun yeter önemli değil ama kıyafet almak istiyorum ama cinsiyeti belli olmadığı için alamıyorum o yüzden hemen belli olsunda cicişler alalım 😊
A_r_m_i07 Nisan16 ayy aynen ya bugün şoka uğradım Allahım bir tokalar var ponponlu felan ama ben ne yaptım kendimi sıktım almadım 😂😂😂 eşimden öğrendim önce gerçekler sonra hayal … inşallah hayırlısı ile öğrenelim de alır dururuz 😍
Nisan16 A_r_m_i07 aynen öyle içinden geçen ne peki ben hep kızım olsun istediğim için kız geçiyor çevremdeki herkes kız gibi hissediyor bi tek kaynanam erkek oda hissediği için değil erkek olursa kocasının adını vercez ondan erkek olmasını istediği için öyle diyor 😂
Nisan16 A_r_m_i07 ahhaha bende öyle puffy battaniye örmeye başladım kışın doğcak battaniye o kadar yumuşak ki ve örmesi kolay çift kişiliğini bile örmek istiyorum 😂
A_r_m_i07 Nisan16 benimde içimden hep kız geçiyor 😍😍eşim kız çocuklarına aşırı düşkün çok seviyor erkekleri de sever ama kız farklı onun gözünde
A_r_m_i07 Nisan16 biliyorum o ipi eltimde vardı öyle battaniye onu alırım olmazsa 🙈 çok kullanmadı zaten .puffy iplede oyuncak ördürmek geçiyor içimden ayı gibi felan bilmem nasıl olur
A_r_m_i07 1prenses2prensyenigebe erkekler daha erken gösteriyormus kendini ..niye inanamadiniz erken olduğu için mi 😊
AslanBebeginAnnesi Ben de özele gidiyorum canım 12. haftamda öğrenmiştim hele ki bebeğin cinsiyeti erkekse kesin belli olur 12. haftada🤗 erkekler hemen gösteriyorlar🤣😂