Cekikveannesii Selamlar herkese, hamileliğinde 20-25 kilo alan var mı acaba? Umarım yalnız değilimdir! 😔Doğumda ne gibi sıkıntılar yaratır acaba bu durum? Ben 32. Haftadayım zamanım varken ona göre zayıflamaya çalışayım :(
Damla1995 Cekikveannesii ben ilkini 17 kg ikinciyi 23 kg alarak dogurdum. Kilonun dogum anina bir skntisini gormedim ben. Tek sknti sonradan bana biraktigi kiloydu.oda kolay olmadi ama illaki gitti..
canmyavrum Cekikveannesii bende 31 haftalığa girdim🤗2-3 hafta önce tartıldım 2 kg almıştım🙈ama dahada artmıştır artık diye düşünüyorm.
atlasannesiiii Cekikveannesii bende o şekilde tim.hamilelik geçtikten sonra diyetisyen ve sporla verilemicek kilo yoktur o yüzden şimdi sakın diyet yapma ama sağlıksız beslenmeden uzak dur. Sağlıkla doğumu yapıp kucağımıza aldıktan sonra her şey yoluna girer bende 33. Haftadayim artık kilo vermek için çok geç ama almayı en aza indirebilirsin sağlıklı beslenerek
Cekikveannesii canmyavrum hayır çok göstermiyor boyum 1.70 aslında son 1 aydır birden kilo aldım 1 ayda 5 kilo abarttım sanırım baya. Ama çok acıkıyorum :(
canmyavrum Cekikveannesii bnde sizinle aynı boyda sayılırm 1.72 son aylar hep bebegin beslendigi zaman diye biliniyor.Bebiş kg alsın sağlıklı olsun da kendi aldıklarımız verilir hayırlısıyla🤗
Deletedmom70006 32 den sonra hiç zayıflamaya çalışmayın. Bu haftadan sonra özellikle beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bebek bu haftalarda kilo alıyor. Zaten 16. Haftadan sonra kalori kısıtlaması yapmak kesinlikle onerilmiyor o yüzden zayiflayamazsiniz. Sadece yediklerinize dikkat ederseniz daha fazla kilo almazsınız ki bu doğru olan seçenek. Bebeğe kilo aldiran besinlerden dengeli ve düzenli şekilde yemeye çalışın bence🌸
Cekikveannesii Deletedmom70006 dikkat etmem şart çok ödemim yok gibi el ayak şişmesi yok çok şükür teşekkür ederim💐
Deletedmom7373700 Cekikveannesii arkadaşım 30 kilo almıştı. Doğumuna daha 1.5 ay varken. Son ayda ne kadar aldı bilmiyorum ama artık çok şişmişti. Ödem de olmustu kiloyla beraber. Artık yerinden kalkamıyordu aşırı ağırlaşmıştı. Doğumdan sonra da zorlandı yine kilosundan dolayı. Annemin yeğeni de 75 Ten 99 a çıkmıstı. Doğumdan sonra kalkamadı yerinden. Ödemi de atamadı vücut bir türlü. Doğumda sıkıntı olmuyor ama son zamanlarda ve sonrasında problem bence. Dikkat etmek lazım. Bende aşırı korkuyorum kilo ve ödemden. Çok zorluyor çünkü. Ama 32. Haftadan sonra da diyet falan sağlıklı olmaz bence. Sadece sağlıklı beslenerek kilo almamaya çalışın bence.
Semanurclskn Cekikveannesii 38. Haftaya girdim 20 kilo aldım ilk 4 ay sadece 1 buçuk kilo almıştım gerisini 5 ayda aldım bulantılarım geçince iştahım çok açıldı sürekli midem kazınıyor ve hayatımda yemedigim kadar tatlı yedim kan şekerim düşükmüş bende farkettim bunu çünkü bir anda karnım tok olduğu halde tatlı ihtiyacı duyuyorum . Hamileliğimden önce tatlıya düşkün değildim . Doktorum diyet yapma sakın dedi . Bende memnum değilim kilomdan ama yapacak bişey yok bebek iyi olsun da doğumdan sonra illaki ödem atılıyor daha sonra da bebek biraz toparladıktan sonra sütüm düzene girdikten sonra dikkat etmeye çalışacağım.
Cekikveannesii Semanurclskn ben hamilelik öncesinde diyetisyenle zayıfladım 1 ayda 11 kilo verdim sonra hamile kaldım ve kilo almam da bi okadar hızlı oldu maalesef. Ben de doğum snrası diyetisyene başlayacağım tekrar sanırım. İrademe sahip çıkamıyorum artık
Nil2736 Cekikveannesii ilkinde 35 kilo aldm evet n doğum yaptım ama doğum sonrası o kilolar iprenç Şimdi 10 kilo aldm. sanırım dahada almam. O da doğumla gidip özüme dönücem. Ama diyetisyen takibindeyim bu arada. Hamileyken hamile ayağına kilolar çok göze batmasadq sonra depresyon oluo
Minnak-annesi_ Benim doğumuma 9 gün kaldi hayrlisiyla inşAllah🤲bu son ayda aşiri yemek yiyorum geceler kalkb hiç kafama takmiyorum ama aşiri kilo aldimda doğru o kadar belli degil ama hiç böyle kiloda olmadiğim için ayaklarim çok agryor inşAllah doğum bitsin ondan sonra tabiki vericem böyle kalamam.kafana hiç takma canm bebek sen kendin sağkili ol kilolar gidecek bir şey😍💕
Cekikveannesii Minnak-annesi_ doktor biraz evhamlandırdı sanırım normalde söylemiyordu birşey niye böyle oldu dedi 😂