mrvsrcn Rm65 kaset testim var ama regl gününe saklıyorum onu tüm maaşımı testlere yatırıyorum resmen 😂
Mehtapkz mrvsrcn smdi gordum canm aynisi bnm testimde ole ertesi gun dayanamayip yaptim ben pardon 4 gun kala su 80 tl olan erken gebelk testinden adini hatrlayamadm smdi negatif cikti kuzum ben bu comfort days testine guvenmiorm nedense hep golgeli cikarior umitlenioruz senin bata kac kaldi kuzum birazdaha sabret adet gunun yap canm kaset test
Mutluanne0 mrvsrcn Ben artık günümü bekliyorum 3 gün kaldı hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Ama seninki gayet gözle görülür var bence ☺️🙏🏻
Saglikguzellik Mutluanne0 LamiyaCetinkaya bugün kan testi verdim sonuç negatif… canım çok sıkıldı. Sizde var mı bir gelişme?
LamiyaCetinkaya Saglikguzellik Sağlık olsun canım umarım önümüzdeki ay mutlu haberi alırsın. Ben valla hiç umutlu değilim test filan yapmadım o yüzden.
Tusami Mehtapkz benim yumurtlama dönemi daha, predictor pek yanıltmaz, adet günü tekrar yap varsa çıkar zaten , ovulasyon yaptığın İçin biliyorsun gününü zaten
Mutluanne0 Saglikguzellik Bekleyelim hemen ümitsizliğe kapılma 🙏🏻 Belki geç döllenme olabilir sabret gününü bekle düşünmeden hayırlısı 🌺