Alparslaninanneesii İzmirde gittiğiniz önerebileceğiniz detaylı ultrason fiyatları nelerdir, ayrıca kocam İzmir’de değil ve yanımda birinin gelmesini istiyorum. Ona görüntü çekip gönderebilmek adına, yardımcı olabilir misiniz🥰☺️
Gamzer Alparslaninanneesii Ben ali karaege’de yaptırmıştım canım. Diğer yerlere göre fiyat çok uygundu. Yaklaşık 45 dk bebeğin tüm organlarını inceledi çok memnun kalmıştım. Yanında biri gelebilir odasında led tv var oraya yansıtıyor görüntüyü ordan cekebilir. Ben eşim ve oğlumla gitmiştim. Ultrason odasına tek giriyorsun, çünkü oda biraz küçük, ama dediğim gibi görüntüyü led tvye yansıtıyor. Benim yaptırdığımda 300 tlydi şuan ne kadar bilmiyorum. Doğum yaptım bebeğim 14 günlük oldu😊 Arayıp fiyat bilgisi alabilirsin❤
Bsra03 Alparslaninanneesii Alparslaninanneesii canım ben Ayrancılarda medifema yaptırdım 1000 TL ödedik fiyatlar artmış ama 45 50 dk boyunca herseyine baktılar çok netdi cıkınca hem sonuç hem siyah beyaz ultrasyon ve renkli resimleri birde CD veriyorlar bilgin olsun 😌