Nurandson Merhaba arkadaslar herkes zıbın stokla diyor, bebeğim Kasım sonu Aralık başı gibi doğacak inşallah. Uzun kollu zibin mi almalıyım ağırlıklı olarak? Yenidogan mi almalıyım 3 Ay mı? Yardımcı olursanız sevinirim ❤️
Ssari1903 Nurandson merhaba canım oğlum Aralık 28 de doğdu hep sıfır kollu zobın almışım hiç bilemedm uzun olacağını. Hastaneden çıkar çıkmaz uzun kollu 5 adet yenidoğan 3-4 adet 3 ay almıştım sıfır kolluları hiç kullanmadım yani uzun alın derim bebekler çok üşür çünkü boşa almışım sıfırları :)
Deletedmom7373700 Nurandson ben uzun kollu almayı düşünüyorum kısa denk geleceği için. Evim biraz serin oluyor çünkü çok büyük olduğu için. Son ayarda bile yansa aşırı sıcak değil. Kısayla üşümezse evinde ona göre seçebilirsin. Ben mecbur uzun alacağım yoksa üşür 🥲 0-3 ay alırım sanırım ağırlık olarak. Yenidoğan almayı düşünmüyorum çok fazla. Zaten çabuk büyüyorlar 40 çıktıktan sonra Yenidoğanları giyemez gibi
Nurandson Deletedmom7373700 Ssari1903 Benim evinde asla ısınmıyor 😑 iyiki sorarak almışım uzun kollu kısa kollu Askılı 5 er tane alacaktım şimdi uzun kollu da karar kıldım 😄 teşekkür ediyoruum
Deletedmom7373700 Nurandson valla üşür diye düşünüyorum ben 😂 o yüzden hiç kısa kol bile almıycam. Sıcak olursa ev gerekirse alırız. Her yer bebek kıyafeti dolu 😂
Nurandson Selinayyy evet bende bulamadım 🤦♀️ ne kalınlıkta giymeleri gerek onu da bilmiyorum uzun kollu olması yeterli değil galiba 🤷♀️
Yasminadem Nurandson ben de o aylarda doğum yapacağım inşallah, ilk çocuğum daraldık doğumlu. Bebişler ilk 6 ay çok hızlı büyüyor o yüzden 3-5 tane 0-3 ay diğerlerini 3-6 ay alabilirsin. Kışın çamaşır kurutmak zor olduğu için sayı olarak yaz bebeklerine göre biraz fazla almak gerekiyor
Nurandson Yasminadem evet bir de taşma durumları olunca lekeler çıkmıyormuş çöpe gidiyormuş, o yüzden zıbın stokla dediler bana 😂
Yasminadem Nurandson ayrıca kısa kollu alıp atlet gibi giydirip üzerine de alt üst takım giydirebilirsin.
Minigim38 Benimde Ekim sonu Kasım başı gibi dogacak uzun kollu almayı düşünüyorum belki bi kac tane sıfir kollu alırım yenidogan pek fazla alma diyorlar hemen büyüyormuş o yüzden 0-3 ve 3-6 arası almayı düşünüyorum
Selinayyy Nurandson Evet değil hem ince hemde çok kalın almamız gerekiyor sanırım çünkü tam kısa gelicek yağmur çamur kar derken dışarı çıkarken fln iyice kalın olması lazım inşallah buluruz ilerleyen zamanlarda 🥰
iremcannn1907 Nurandson oğlum geçtiğimiz aralıkta kilolu bi bebek olarak doğdu. Kilo alımı da çok hızlı gitti. 0-3 ay aldığım zıbın da dahil çoğu şey hiç giydiremeden küçüldü. Önceden almak istemeniz çok doğal ama bence kilo alımına göre alın yada küçük çok almayın derim ❤️
Nurandson Selinayyy joker baby İnternet sitesinde beybek marka triko tulum ve takımlar var fiyatları trendyolun yarısı neredeyse, üye olunca 50 tl indirim veriyor ben 3 takım 3 tulum aldım aklıma sen geldin haber veriyim dedim 😊❤️