kubrademirr Merhaba arkadaşlarım, 3 gün önce öğrendik hamile olduğumu Anadolu yakasında doktor ve hastane öneriniz varmı, kimseye soramıyorum bebeğim yeni ve ilk olduğu için 🙏
KADER743 kubrademirr canım ben Ataşehir kayisdaginda oturuyorrum bakkal köyde klinige gidiyorum dr.soner doğan yılmaz diye doktor çok iyi çok pozitif iki gün sonrada doğumum var 260 muane parası canım soylim ayreten🥰
_ozlmm kubrademirr Pendik tarafı düşünürsen bende Burçak tok gidiyorum çok memnununum çok ilgili bir doktor önceden Pendik şifa hastanesindeydi şuan Pendik’te kendi kliniğinde devam ediyor
Bayancorek kubrademirr Medipol Çamlıca ya gidiyorum Zeynep Akçöltekin hanıma. 225 tl muayene ücreti. 🌸🙏🏼
kubrademirr KADER743 Kendi kliniğimi canım sıkıntı yok zaten bizim arkadaş 300 tlye gidiyor Sultanbeyli tarafında
prensessannesi22 kubrademirr hangi semtte oturuyorsunuz ? Kurtköy de lokman hekim hastnesi var, oraya gidiyorum dr aysel ibrahimli çok memnunum.
KADER743 kubrademirr evet canım ama hastanelerle anlasmali şuan maddi açısından dolayı en uygun delta hastanesi orda dogumumu yapicam 6 bin
Seherrr1234 Tugce3441 ben de oraya gidiyorum. Çok met ediliyor. Uzaklardan gelen de çok fazla. Bu yüzden doğumu orada düşünüyorum. 37. Haftamdayim siz nerede dusunuyorsunuz
Deletedmom7373700 kubrademirr bölge hastanesinde Rukiye Sedef kılıç doktorum. Çok tatlı ilgili de bir kadın. Çok sevdim kendisini. Ona gidiyorum
Hatice2323 kubrademirr bende bolge hastanesi sancaktepe de pınar çakmak a gidiyorum ilgili bi doktor düşünebilirsiniz
Deletedmom7373700 kubrademirr evet orası. 250 TL sanırım. Benim sigortam olduğu için muayene ücreti hiç ödemedim.
kubrademirr Aysebrar1 umut sokak durağına çok yakınım sarı konakları sitesinin yanındaki yeni yapılan binadayım siz neresindesiniz
kubraktoptas kubrademirr Kurtköy lokman hekim hastanesi Ünal hoca harika bi adam, riskli gebelik uzmanı çok detaylı inceliyor herseyi