Didemfide Kızlar hem muayene hemde detaylı ultrasona para vermek istemiyorum muayene olmadan direk detaylı ultrason yaptırabiliyormuyuz
Deletedmom7373700 Didemfide özelde nasıl bilmiyorum ama devlette önce kadın doğuma muayene olup sonra detaylıya randevu alabiliyorsunuz. Özelde de direkt detaylı diye randevu veriyor olabilirler.
_Koncuy_ Didemfide özelde direkt yaptırabilirsiniz ama sonrasın da yine kendi doktorunuz sonuçları görmek isteyecektir. Devlette dr sizi yönlendiriyor detaylıya
Stella_0 Didemfide Detaylı için perinatolojiye yönlendiriyorlar genelde. Muayene olmadan direk o bölümden randevu alabilirsiniz. Sonuçlar çıkınca kontrole gittiğinizde kendi doktorunuza da gösterirsiniz. Ya da numarası varsa WhatsApp üzerinden de sonuçları gönderebilir yine kontrol zamanı gidersiniz.
Deletedmom727272 Didemfide benim doktorum bir hafta öncesi bana da gel göreyim dedi, onunla alakalı mı bağımsız mı bilmiyorum, ama ikisinin de takip ettiği durum farklı
acemimom1 Değil diye biliyorum direk detaylı ultrason yapan bir doktordan randevu alıp yaptirabilirsiniz
Bayancorek Didemfide Özelde takipliyim. Direk detaylı ultrason için randevu aldım perinatoloji bölümünden. Sonrasında doktoruma gösterdim aynı gün içinde, ikiside aynı hastanede olunca muayeneye gerek yok dedi kendiside. Dosyamı gösterdim sadece.
_ozlmm Didemfide ben özele gidiyorum normal kontrole gittiğimde doktorum haftaya 19. Haftalık olacak detaylı yaptırabilirsin dedi kendi yapmadığı için başka doktora randevu aldım muayene ücreti vermedim sadece detaylı ücreti verdim iki hafta sonra doktorum çağırmıştı bende sonuçları randevu günümde gösterdim
dunyam-01 Didemfide Özelden direkt veriyorlar detaylı ultrason a randevu alırsanız muayene olmaya gerek yok
Gulpoyraz Didemfide benim Dr detaylı düşünüyorsan verdiğim tarihlerde yaptırabilirsiniz o ay kontrole bana gelmene gerek yok hatta bu hastanede yaptirirsan banada haber ver gelirim dedi