Hatice2323 Kızlar ikinci gebeligim ilk kızımdan kalan elbiselerde sandık lekesi oluşmuş sizce ben bunları nasıl cikarabilirim öneri verir misiniz……
Emine_eymen Hatice2323 e bebekte leke çıkarıcı var onu alıpta paranı boşa harcama ben aldım Bi işe yaramadı çünkü deneyip lekeleri çıkarttıgın Bi şey olursa bizede yazarmısın🤗🙏
asena0609 Hatice2323 Sandık lekeleri bildiğim kadarıyla çıkmıyo benim çeyizimde olmuştu ama belki yeni ürün çıkarmışlardır
Babyymoms Hatice2323 aynı durumdan bende muzdaribim benimde ilk çocuğumun kıyafetleri hep sandık lekesi olmuş nasıl cikaricam kara kara düşünüyorum inşallah önerisi olan çıkar
[silindi] Hatice2323 rossmannda her tip lekeye göre küçük ambalajlarda leke çıkarıcılar var. Yine de çok ümitlenmeyin sandık lekeleri nedense hiç çıkmayabiliyor 😕
ElfBrnveminikkizim Migrosun frosh marka leke çıkarıcısı ile çıkarmıştım ama çok pahalı internet fiyatı. 3m 5m migroslarda bulunuyor. Daha uyguna ordan bulabilirsiniz
Sedefege İnstegram da çokbiliyoruzbiz sayfası var alev abla ona sor canım daha önce paylaşmıştı böyle bir bilgi diye hatırlıyorum
Damla1995 Hatice2323 kati sabunu rendele kaynar suda erit ve lekelerin usdune dök yıka elinle. Ben bu sekilde sari lekelerden kurtulmustum. Carsaflardan falan. Bebek kiyafetinde denemedim ama olursa aynisini uygulardim.. aonradan tekrar bebek detrjanjyla yikardim.