pitircikannesi1 rabbim gönlüne göre versin ben doktora gitmeden 4haftalık hamile olduğumu öğrendim haftaya gidecektim rüyamda ikiz gördüm sabah kalktım aklıma geldi ikiz olsa nasıl olur ki falan diye düşündüm bi an sonra doktor günüm geldi gittik doktoruma daha önce Doğum yapmıştım ve annemelerin orda oturuyordu her karşılaşmamızda gelmiyon mu Bidaha gel falan diyordu bende Yok almayın Suanlık falan diyordum neyse hastaneye gittik hani sen gelmiyordun Bidaha falan dddi gülüştük ultrasondan bakarken ikinciye hazır değildim daha ama rabbim verdi hayırlısı olsun falan dedim daha sonra iyi birini bana verin dedi eşimde oğlumdan için ben oğlumu vermem kimseye dedi Yok canım onu demiyorum falan dedi bi bana bakıyor gülüyor bi eşime ne oldu dedik sen ikinciye hazır değilim dedin rabbim ikişer göndermiş dedi ikizler dedi rüyamda gördüğüm için de biraz ürperdim açıkcası ağladım rüyamda gördüğümü söyledim aynı şekilde cinsiyetlerinide rüyamda görmüştüm annem aradı bugün rüya gördüm babanla bi kız bi erkek ayakkabısı alıyorduk dedş heralde biri kız biri erkek mi olcak ki dddi bende onun etkisiyle rüyamda doktor kontrolünde ikiside erkek dedigini gördüm neyse 1ay sonra gittim doktora 11haftalıgız ne hissediyorsun cinsiyet hakkında dedi ikiside erkek gördüm rüyamda dddim ama biri kız olsun istiyorum dedim %90ikiside erkek dedi değişmedide şuan ikiz erkek bebeklerim olucak 2hafta daha müsadem var Allah’da müsade verirse inşalalh sizinde rabbim gönlünüze göre versin