Lovebabymoom valla kuzum ilk hamilelgmde 39+3 dum. Gece 12 de basladi belimden kasiklarima ama siddtli dgldi tabi bilmiyorumda yalanci sancilar falan gecistirdim. Esimede demedim sabah ise gidicwk die. Kalkdi sabah bwni gorunce nabion dedi dedm sancm var ama yalancidir onu ise yolladm kendimide anneme brkdirdim saat sabah 8. Ama 10 dk bir sanci vuruyodu 5 dk bir indi. Tam cay icicem icemiomki 3 dkya faln indi annm dedi senin dogumun baslamis. Snra dr aradik saat 10 du gelin hemen dedi. Ablam dedi duş al ole git acilman olur die. Zar zor dus aldm ama evt dustan snra arrk sancm baya geliodu yuruyemiyod bile.11 bucuktu hastahne gttm muane ettilr 7 cm acilma dediler 40 dk falan icindede dogdu belki de yarm saat hatrlamiorm.. ilki kendiliginden gelen sancimla dogdu ve hemen hasthne gtmemeyi aslnda ben istedim suni sanci verirlerse korkusyla. Ama dr ve ebelerim de tebrk etti beni aferimler falan 21 yasina girmisdim onzmn dha kucugum tabi 😅 sasirmislardi bole bilincli harekt etmeme ve dayanabildigime.. ikinci dogumum ise 40+3 de oldu. Sabahina suni sanci verilecekti sancim olmadi ve haftam doldu icin 😩 o gece tum islerimizi hallettik sabaha suni sanci alicakdim. Hani egil kalk yapa yapq oturup kalkip suquat gbi olan isleri ben yapmisdim o gece belkide ondan blmiyorum. Gece 2 de suyum patladi. Bebek patlatti bu arada hareket ederken bariz yatarken hepsini hisstmistin cnki 😅 bu arada acilmam ve sancim yoktu.. hemen dusa girdim sicak bi dus aldim yarim saat snra hafiften sancilarm basladi. Oturdum koltuga dakika bakiyorum kac dakikaya inicek diye ve sancim sıklasicakmi siddetlencekmi die.(yine hemen gtmek istemiorm suni sanci vermesinler die) ondan evde kontrol ettm bekledim. Sonra 5 dkya indi yine 3 dk oldu duzenli sancilar ve siddetlendj dr aradik gelin hemen dedi gece saat 3 bucuk oldu. Hastanne gttm muane ettiler 5 cm dedi. 10 dk snra ikinma hisleri gelince tkrra muane etti direk dogum dendi be dgdu 😅 bu kez suyun patlamasindan olsa gerek hemen acilmam ve sancilarm olmustu ilki gbi dgildi.. ilkinde sancimi cok cekdim ona ragmen suyum veya nişanm gelmemisdi. Muane ettklerinde patlatmislardi suyumu snrasinrada yine sanci acilma hzlandi ve hemen dogmusdu.. ikincide suyumun kendiliginden patlamasi dogum surecimi cok hizlandirdi. Cok sukurki yine suni sanci yemeden dogurmusdum.dikisim falanda yokdu.ilki 3 300 kg. Ikinci 3.400 kg dogdu.Bakalim smdi 3.ye nasil olucaz bekliyorum sabirsizlikla. Sag saglim dogsunlar insallah.