Gayetunc Kizlar daha 28 haftamdayim ve 20 kilo aldim cok hizli diyorum ama durduramiyorum kendimi sureklo acikiyorum ya surekli biseyler yiyesim gelio sanki yemesem bebegim zayiflicakmis gibi gelio karnim her guruldadiginda bisyler yiorum nasil durdurabilrm kendimi ya
Fulyag Gayetunc daha küçük ve sağlıklı atıştırmalıklarla açlığınızı bastırabilirsiniz elinizden geldiğince 😊
Tubidy Gayetunc 20 kilo gerçekten çok fazla bebek kaç gram? Ben 26 haftadayım 900 gr ve sadece 3 kilo aldım zaten maksimum 4.5 kilo bebek oluyor 🙈
Gayetunc Bakildi bisey cikmadi ikizlere gebeyim ama yinede cok fazla diyetisyene yonlendircek galiba doktor moralim bozuldu cok ya gonulcelen
Gayetunc Ikizlere gebeyim canim.biri 1.110 digeri 1100 ama yinede cok fazla aslinda o kdr almis gibi durmuyorum ama tartiya cikinca felaket 😂 kafayi yicem Tubidy
Bsrakyc59 27 haftalığız ve 6 kilo aldım 🙄 siz bayağı fazla almışsınız bir diyetisyenle görüşün mutlaka 🙏
Tubidy Gayetunc oyyy yerim iki katı açlık his ediyor olmanız gayet doğal o zaman 🙈. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin siz zaten bizim aldığımız kiloları 2yle çarpın iki katı su iki katı bebek kilosu 🙈
Gayetunc Amin cok tesekkur ederim.😊 bu kilolari sonra nasil vericem onu dusunuyorum 🙈surekli yiyorum hayatim yemek oldu resmen 😄 Tubidy
Tubidy Gayetunc 2 katı efor kaybederek 2 katı kalori yakarak verirsiniz Allah’ın izniyle dert etmeyin kendinize sağlıklı olsunlarda kilo alınırda verilirde 💕