280322- nonparisienne bazende hem aspirin hem iğne öneriyor doktorlar ben mesela o şekilde ilerliyorum keske tek hap yetseydi
280322- benimmdunyamm reçete aile hekiminin yazdırır gayet indirimli sekilde alırsınız rapor sadece yetmiyor reçete olmadan malesef
benimmdunyamm 280322- aile hekimi yazınca ne fark ediyor ki canım rapor aynı rapor geçmicek mi sonuçta
Momy_eyyuptalha benimmdunyamm yok daha neler ciddi misiniz 🙄benimde raporum var ücretsiz alıyorum ödeme yapmıyorum
280322- benimmdunyamm rapor olsa bile bunu bize eczane açıkladı yani rapor olsa bile takip eden doktor veya aile hekimliği reçeteye kac kutu alabileceğini yazıp onaylamazsa yine indirimli şekilde veriyor bize defalarca oldu bu en sonunda çözdük işi yani 10 15 kutu yazdırıp onaylatip gidip alıyorum resmen 20 kutu parasına 5 kutu almışız günlerce . Bize böyle dediler yani
280322- benimmdunyamm indirimsiz alıyormuşuz kac kutu alabileceğini yazıp onaylamazsa bizde sizin gibi dedik rapor var ya yetmez mi diye olmaz dediler
Momy_eyyuptalha benimmdunyamm yeni 4000 liklere geçtim 1 hafta var daha önce 6000 kunlaniyordum onuda rapor yaptığım için ücretsiz alıyordum
benimmdunyamm 280322- bunu iyi bir öğrenmem lazım doktorla konusmam lazım raporu mu degistiriyor naparsa yapsın ben 8 güne bir 250 TL para mı odeyecem
280322- benimmdunyamm çok zor evet biz yaptık o hatayı sormazsan peşine düşmezsen kimsede demiyor şu kolay yolu diye doktoruda hemşiresi de malesef pahalı mı ucuz mu onlar ilgilenmiyor biz sorarsak anca cevap alıyoruz işte
benimmdunyamm 280322- aynen bugün eczacıya sordum bu ignelerde %20 sini siz oduyorsunzu geriisni devlet dedi bu değişmez dedi
Emineso benimmdunyamm venoz yetmezlik yazmasi lazim canim benim öyle yaziyo kutu basina 10lira veriyorum canim
Aksupinar Bende günde iki kez sabah akşam yapıyorum günde iki kez olduğu için rapor vermiyoruz en fazla günde 1 için veriyoruz dediler rapor alamadım günde iki kez yapıp raporu olan var mı aranızda ?