yeliz007 Kızlar ayın 3 ünde çikolata sipariş ettim bugün 27 Haziran başta beni oyaladılar gelecek gelecek diye artık paylaşım yaptıkları halde mesajlarıma geri dönüş yapmıyorlar yazık olsun onlara.Doğumuma az kaldı 39+3 haftalık hamileyim stres yaptım .Bu yüzden şikayet edicem nereye yapmam gerekiyor
Acemianneee08 yeliz007 kuzum aynı yerden bizde sşpariş verdik Mayıs 27 de daha dün geldi. Siparişi parayı aldıklarından bile haberleri yok malesef . En son eniştem yerinizi buldum polisle şikayet gönderiyorum dedi esenyurttaymş yeri bu arada . 4 güne gönderdiler 1 ayda gelmeyen çikolatayı sert çıkışın gerekirse eşiniz arasın
Sedahasan Bende bu sayfadan şikayetciyim siparişimi gönderdiler fakat renkler farklı bi şekilde, mesaj attım engellediler heryerden tavsiye etmiyorum kesinlikle
Kbraa_ Bende farklı bir yerde sorun yaşamıştım isim farklı gönderilmişti. Etiketleri tekrar kargoya çıkaracaklarını söylemişlerdi ancak oyalamaya başlamışlardı, Cimere şikayet edeceğimi söyledim 1 günde elime ulaştırdılar
smnrsmnr Bende konuşmuşum onlarla doğuma yakın yaptırırım diyordum. Pisler. Yerinizi buldum diyim arkadaş gibi. Polise şikayet edeceğim her yerde paylaşacağım diyin. Yorum atacaklar sayfanızın altına tüm çevrem arkadaşlar diyin. Belki gönderirler
Acemianneee08 yeliz007 farklı numaradan yazın kuzum eniştem kendinden yazdı bu sayfalarında WhatsApp numarası varya ordan . Ablama hiç bi şekilde cevap vermediler eniştem devreye girdi şikayet vs diye konuşunca sıkışıp 4 güne yolladılar . Yerinizi öğrensşk diyin esenyurttasnz yollamayacaksanz biz gelip alalım dekont da var elimizde veya polise şikayet edicem diyin
yeliz007 Acemianneee08 Canım aynısını sabah eşim yaptı cevap bile vermiyorlar ayyy sinir oldum resmen
Zeynep_imveAnnesi yeliz007 başka yerden sipariş verin veya direk başka bir dükkandan gidin alın. Giden gitmiş, oraya daha umut bağlamayın bnce
58damla58 yeliz007 ya aynısını yaşadım ya 20 gün oldu gelmedi ürünüm kapıda ödeme olarak istemiştim zaten ama gelmedi bende istemiyorum gelirse kabul etmiyorum yazdım
yeliz007 58damla58 Sizinde mi gelmedi hayır anlamadığım şey başkalarına gelmiş bizim neden gelmiyor insan mı seçiyorlar
Acemianneee08 yeliz007 çok büyük terbiyesizler ya bizim de 1 ayın sonunda yolladılar eniştem devreye girince
58damla58 yeliz007 sürekli siparişi ellerine ulaşan insanları paylaşıyorlar 20 gündür elime giden birsey yok dedim .sürecin uzayacagini belirttim dedi .Bi ay olacağını da söylemediniz dedim. Siparişimi iptal edin istemiyorum gelirse almiycam iyisi size kanıp havale eft yapmamışım dedim cevap yazmadı daha da . Belki dolandırıcı belki değil bilemem ama böyle satış ticaret ben görmedim görmek de istemem .
Hayal-123 yeliz007 canım cikolatalar geldi mi vallah bende sıkıştırıp sıkıştırıp yazıyorum cuma günü kesin elinizde olur dedi ama bilmiyorum esimin polis olduğunu söyledim bakalım gönderecekler mi