Assar 28 hafta olduk çatlak oluşmaya başladı lütfen bildiğiniz kullanıp da önerdiğiniz bir ürün var mı?
portakalcicegii Assar lierac, bio oil, hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı. Hangisi elime gelirse onu kullanıyorum 😂
Acemianneee08 Assar kuzum ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum eczaneden aldım her gün nemlendiriyorım . 37 haftalığmm 6 kilo almş olmama rağmen çatlatlarm var . Günde 3 litreden aşağı suda içmiyorum ama öatlayacağı varsa çatlıyor malesef 😔
tazebiranne_hg04 Assar bio oil kullandım 14. Haftadan beri 30+4 üm şuan çoook hafif bir iki çatlak var
AyMeh94 Assar catlak olusmaya basladiyca hic bisey yapma olucak.daha once paylassaydin postu ben onerirdim zeytin yagi.ben 31 haftaligim catlagim yok.gubde 2 3 defa zeytin yagi suruyorum karnima birde goğüs bolgeme.catlak yok.bebek yaglari falan hepsi bos.en iyisi zeytin yagi.🤗👍
Aycbyr1 Assar hiiiiiiç kendini yorma canım ne kullanırsan kullan genetiğinde varsa çatlıyorsun önüne geçmen imkansız. Çünkü bende bi çok şey denedim ama yine de çatladım
Sedau Seda Altın the touch markası çatlak önleyici krem ürün yeni çıktı fakat bende dahil bir çok kişi bu ürünü bekliyordu. Bende yeni kullanmaya başladım ve kullanıcı yorumlarına da bakabilirsiniz gerçekten çok güzel 👍
Umutunannesi92 Assar incia strech mark kullanıyorum diğer çatlak kremleri ve göre fiyatı nispeten daha uygun ve doğal içerikli 32. Haftadayim şimdilik birşey yok 🤗
AyMeh94 Gm1304 yo canim.hayir Bulasmiyo hic biyere.suruyosun.iyice suruyosun.cok iyi.33 haftadayim bi tane catlagim yok
immos Assar çatlak tamamen genetik bir durum bence, 40+5 de doğum yaptım ve 39 haftaya kadar hiç çatlağım yoktu krem de kullanmadım ama doğuma 1.5 hafta kala kaşınmaya başladı bir anda şaka gibi çatladı göbeğim 🥺