bahar-1903 Ozlemdrn Ben 1 ay önce yaptırdım benimki cilek aromaliydi kadı falan cok güzeldi mide bulantisi falan olmadı şükür ama bende de gebelik şekeri çıktı diyet e başladım 😔
Ozlemdrn Mucizeminnos limon da yaninizq su alin sadece şeker limon tadı yok bildiğiniz 1 saat arayla kan alacaklar içmeden de kan aldılar bekliyotim daha🙄
ayisigi3 Mucizeminnos su bile içilmemesi gerekiyormuş. Oruç tutacaksınız 2 saat demişti kan alan beyefendi.
Mucizeminnos Ozlemdrn ben de öyle limon elma vs gibi bişe seçerim diyodum ama her türlü bulantı oluyo heralde su içilebiliyo mu ki sadece su alın demişsiniz ya ben bişe yiyip içemicez diye biliyorum da
Acemianneee08 Ozlemdrn su içmemeniz gerekiyor canım sonuç yanlış öıkar maksimum doktor izin verirse 1-2 yudum
Deletedmom8373 Kaçıncı haftada yapıyorlar ay bütün benim önümde de bir kadın vardı şeker yüklemesi yaptıkları yazık kadın bayılacaktı.
bahar-1903 Deletedmom8373 24-28 haftalarda yapılıyor, evet baş dönmesi halsizlik bende oldu ama Allahtan yatakta yatıyordum.
Novaa Emosoguz Kaç gr lık yapıldığına göre değişiyor. En basitinden 50 gr lık yapıldıysa 1. saatin sonunda 140 ın altı, 75 gramsa 180 nin altı olması gerekiyor gibi.
Mucizeminnos ayisigi3 ben de öyle biliyodum gece 12 den sonra bişe yememek lazım diye biliyorum ama gece su içebiliyo muyuz onu bilmiyorum sabah içilmiyo diye biliyodum da
Novaa Ozlemdrn Bulanması normal. Geçen hafta 75 gr lık yaptırdım. Yarım saat sonra 5 dk midem bulandı nabzım hızlandı sonra geçti.
elzkys Şeker testi herkese yapılıyor mu ne gibi durumlarda yapılıyor bilgisi olan var mı yapilmayan kişiler de oluyor mu
deryabayramm33 Bende sadece fena bir şekilde baş ağrısı olmuştu değerimde 185 çıkmıştı diyete başla dedilrr