iremiremirem Kizlar merhaba Bebisleriniz ne zaman cinsiyetini gösterdi? Bu hafta 15 olduk da biz çok merak ediyorum cinsiyetini 🥰
1fatime_2003 iremiremirem salam gitsen görsenir bende 14 hafdalık göstərici 16 hafdasındada gitim aynı cinsiyet idi bazen çoxu çocuk göstermiyo doktor soylemedi mi ne zaman gel ?
iremiremirem 1fatime_2003 12 haftalıkken gittim bir sonraki gelişinde gösterir dedi 17 olunca gel dedi ama o zamana kadar dayanamayacağım hemen öğrenmek istiyorum bu hafta gitsek gösterir mi acaba
1fatime_2003 iremiremirem göstərir canım hayırlısıyla sağ salım qucağımıza alalım bebeklerimizi gucağımıza
misslavinia1 iremiremirem bizde 15+6 haftalığız bende çok merak ediyorum doktor 14 haftalıkken kıza benziyor ama kesin degil demisti çok heyecanlıyım ilk hamileligim🥰🥰
Minigim38 14 haftaliktı kızım olacagini direk ögrenmistim ultrasyon da bacaklarinin arası tamamen acıktı😅
Minigim38 1fatime_2003 cok rahatti benimki 1 o elini emiyor bir diger elini bacaklarda tam aciktı zaten 😁doktor annesi bu kız terbiyesiz dedi 😀o oldu bi daha kızım yüzünu dahi göstermedi hep elleri ile kapatıyor yada arkası dönük😁😁
Durulay3 iremiremirem 17 haftalığım daha öğrenmedim 15 de gittim kıza benzıyor dedı sonra bacak arada bişey var klitorismi yoksa pipimi haftaya takrir gel dedı bende gitmicem ya 😕bayramdan sonra gidim diyorum
misslavinia1 Durulay3 aynen bende bi sıkıntı olmazsa bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum hem kesinleşir hemde çok sık gitmek istemiyorum.
OksijenliSu iremiremirem Bizde de 14.haftadan beri bacak arasını gördük çıkıntı yoktu. Kız dedi. Şimdi 21+2′yiz. Hala kız diyor ve gördük de apaçık. 😅😅Ama benim içimde hala bir korku var. Cumartesi günü detaylımız var. Bakalım neler olacak.
iremiremirem misslavinia1 aynen bende özele gidiyorum göstermiyor git bi daha gel dediğinde maddi acıdan zorlanacagim için garanti olunca gideyim diyorum ama aşırıda merak ediyorum