myangelson Sulesaglam benimki de fl yi 7 ile çarpınca 322mm çıkıyor 23+6 da gitmistim en son 😄 internette öyle yazıyordu bende öyle hesapladim
Deletedmom727272 Başlarda baş popo ancak yanlış bilmiyorsam 15. Haftadan itibarende fl adı verilen femur (uyluk) ölçümü yazılır, fl değerinin yaklaşık 7 katıyla da bebeciğin boyuna ulaşılır😁
nrsen Deletedmom727272 ya bende böyle ölçüyordm 47-48 çkıyordu. Geçen hafta bebek çok hareketliydi artık tam ekranı durdururken hareket mi etti naptı 55 çıktı şok oldum🙈 basketbolcu mu bu yani nedir 🤣
Deletedmom727272 nrsen 😂😂 haftanızı bilmiyorum ama mümkün olabilir 50cm’lerde doğuyor çoğu bebek, ya da sizin kıpırdak şakalar yapıyor🤭🤭 Yanılma payı hep bırakırlar kilo ve boy için ama bilemedim ama benimki minnoşşşş 11 falan 🥹🥹🤭
nrsen Deletedmom727272 11 cm miiiiii oyyy yenir o çerez gibiiii😍😍😍😍 muhtemelen hareket etti sıpa ondan öyle çktı😃
Minigim38 Deletedmom727272 en son 17 haftalikken gitmistim 17 cm di yanlış hatırlamıyorsam 21. Haftalik oldum cuma günü gidecegim bakım kac cm olmus😅
Deletedmom727272 nrsen mümkün😂😂 ya yemek ne kelime çıkarıp mıncıklayıp geri yerine koyasım geliyor ıııfffff🤤🤤🤤
Deletedmom727272 Minigim38 sakin uzasınlar lütfen, sonra sığmıyorlar, ağlıyor kadınlar göğüs kafesim kırılcak diye😞😁
Damla1995 Minigim38 ben cumartesi gttm 21 hftaaliktim 24 cm olmus 😊 ayni hftadayiz diye soylim dedm tabi her gelisim ayni degil ama ortlamasi olsun 🥰
Mommynurse Vera09 ben biliyorum zaten de çok uzun yazmış ya belki onun için öyle yazdm mm yi cm ile karıştırmış olabilir diye ilk başlarda bende bi garipsiyordum 😂