Merveoz1994 canım ben uzmanı değilim ancak bence hayatındaki dönüşüm ve kaygılarla alakalı bunu pek çok kişinin yaşadığını ve normal olduğunu bil. Sadece hormonlara bağlamak yersiz olur bana kalırsa hayatına sevdiğin bir insanın daha eklenmesi bu kaygıyı tetiklemiş olabilir çünkü sevmek aynı zamanda bir tatlı bir yük ve sorumlulukla geliyor. Bu süreçte sevdiğimiz insanların varlığını daha çok sorgulamamız, onlara daha çok ihtiyaç duymamız normal. Ben böyle zamanlarda sevdiklerimle daha çok vakit geçirmeye çabalarım güzel vakit geçirdikçe güzel şeyler de düşünmeye başlarsın bence onlara daha fazla ihtiyacın olduğunu daha fazla vakit geçirmek istediğini de söylemekten çekinme 😌 ayrıca hem onları hem seni mutlu edecek bir aktivite bulmaya çalışırsan zihnin bununla meşgul olur. Bana kalırsa kaybetme korkularımız sevdiklerimizle yapamayacaklarımızın korkusu olduğu İçin yeni bir şeyler yapmak hep işe yarar. Tabiki içinden çıkamadığın bir an gelirse destek almaktan kaçınma bu hepimizin yaşadığı ve zaman zaman yol gösterilmesi gereken bir konu🍀 umarım herşey çok güzel olur