Lykiav Kızlar 25 günlük bebeğim ishal oldu. İnternette anne sütü yaramadığı için diyor ama sizce de neyden kaynaklı olmuş olabilir. Sigara içiyorum onun yüzünden mi oldu acaba.
Yagmurak5 Lykiav ishal olduğunu nereden anladınız birde doktora gittiniz mi belki ishal değildir ilk bebek mı
A_syma Lykiav Doktora gittinizmi. Yani siz mi ishal diye dusunuyorsunuz acaba. Yeni dogan cok ve civik yapar kakasini.
Acemianneee08 Lykiav sizin yediğiniz içtiğiniz bşy bebeğe dokunmuş olabilir . Yediklerinize dikkat edin . Sigara hem size hem bebeğe zararlı umarım en yakın zamanda bırakabilirsiniz.
A_syma Lykiav Gunde 10 12 kez yaptigi oluyordu kizimin. Yeni doganda civik olur. Ishalle karistirilabiliyor. Yinede takip edin.
mmihri Mutlaka takipli olduğunuz ebeyi yada doktoru arayın bence, yenidoğanlarda ishal tehlikeli bir durum. En azından içiniz rahat eder.
mmihri Lykiav arayıp sorabilirsiniz kendisine belki bilgisi vardır. Yada sizi yönlendirir yani benim ebem çok ilgili muhtemel bi sıkıntım olsa onu arardım diye düşünerek size tavsiye verdim