Denizimannesii Kızlar 35+5 deyim. Bugün ilk nst olacak aç ya da tok nasıl gideyim tecrübeli annelerrrr bir fikir verir misiniz 💜
Mehtapca06 Denizimannesii guzelce yemegini yiyorsun nst ye girmeden yarim saat once bir cikolata bir meyve suyu içiyorsun oyle giriyrosun ki bebek hareketli olsun
A_syma Denizimannesii Doktor ac diye belirtmedigi surece her kontrolunuze tok gitmelisiniz. Nst açken dogru sanci vermiyor.
yasemin_- Denizimannesii açken de gittim tokkende sonuçlar gayette doğru çıkıyor doktorum herhangi Birsey demedi bu konu hakkında
BoyGirlAnnesi Denizimannesii 1.2 saat önceden yemeğini ye tok ol canım bide meyve suyu tatlı birseyler ye bebek hareketli olsun genelde tok gel diyorlar benim ki bazen sakin oluyor hemen soruyorlar karnın mi aç senin diye halbuki yiyip gidiyorum uyu halinde oluyor herhalde o zaman da
Mehtapca06 Denizimannesii o durumlarda direk sonta takilip lavman yapiyorlar dert etme hic bir kontrole ac gitme
Gmzrmzn yasemin_- hareketsizlik olduğu için tok tavsiye ediliyor ben tok gittiğim halde zor buldular kalp atışını
yasemin_- Gmzrmzn olabilir benim oğlana yer zaman olay durum fark etmiyor demek ki 😇🤣 aç tok aynı hareketleri
litfenama Herkes bebek hareketli olsun demiş ama ben girmeden yarım saat önce yemek yemiştim sadece. Çikolata falan yememiştim. Bebek aşırı hareketli ve sürekli oraya buraya gittiği için sağlıklı bir nst olmadı.
csmaknc litfenama Yani tatlı bişeyler yiyerek yanıltıcı olur gibime geliyor sonuçlar zaten öyle değil mi
litfenama csmaknc bilemiyorum aslında ben de. Özellikle bir şey yapmadım hareketli olsun diye. Doktor fazla takılmadı bu duruma ama hevesim kursağımda kaldı. Bebeğinizin hareketlerine göre karar vermeniz lazım.
Cinarsaitinannesi csmaknc ben nst ye girecegim zaman hemşire kahvalti yaptin mi dedi yapmadım dedim o zaman cikolata ve meyvesuyu ye öyle gel bebek hareketlensin dedi bende gerek yok zaten hareketli dedim herkes öyle diyor ama cihazda öyle olmuyor dedi