Selimina 20 haftalik hamileyim stok yapmak istiyorum 😊 sleepy in yenidogan indirimde alsam mi pisik yapar mi kullanan var mi yada alan stok yapan
pitircikannesi1 Selimina bende 13 haftalık hamileyim. Uni baby 6 paket ve dalin 6 paket sipariş verdim umarım memnun kalırım bende stok yapmayı düşünüyorum 😊😊
BBusraa Selimina başlArda ıslak mendil kullanmıştım ama malum içeriklerden dolayı bir ara haber olmuştu ıslak mendiller. Su ve pamuk kullandım bezi bırakana kadar. 2.ye de öyle yapmayı düşünüyorum ☺️
rileyss Selimina ben indirimdeyken bi tane 24lü bi tane de 30lu unibaby yenidoğan aldım. ama sleepyden de cok memnun olan var sadece saf su var zaten pisik yapacagını sanmam. baby&me ıslak mendil de öyle
pitircikannesi1 BBusraa benim ikiz benim için en iyisi ıslak mendil 😊 onun için de iyi olanlarını seçmeye çalışıyorum 😊
BBusraa Selimina o halde instagramda muhendisbaba var incelemeleri vAr ıslak mendiller için kesinlikle inceleyin derim içeriklerle alakalı çok faydalı bilgiler☺️
BBusraa Selimina kesinlikle bakın en azından kimyasal içerikli şeyler kullanmamış olursunuz bebeğiniz için☺️
BBusraa Selimina öyle öyle kızım 3 yasında mesela Okur okumaz orda kullandığım seyler varsa hemen bıraktım. 2. Bebeğimde hele hiç düşünmüyorum bile😌
rileyss Selimina sleepy ve baby&me de birebir aynıymış ben de deneme amaçlı bunlardan da alıcam beğenirsem degistiricem unibaby pahalı gercekten
BBusraa pitircikannesi1 ya çok tatlıııı😍😍 rabbim kucagınıza almayı da nasip etsin 🙏🙏 siz de bahsettiğim sayfayı inceleyin bence o zaman ıslak mendil kullanacaksanız☺️