Bus0999 [silindi] aynen esraydı sert bayandı biraz ama ilgilendi yatis vermedi duzgun bise cevap alamdm da gerci
EsraBaykara [silindi] su için çok açık pembemsi diyordu ebeler, bence ped yerine beyaz iç çamaşırı giyin, suysa gelmeye devam eder ve kasılmalar daha şiddetlenir. Kasılmalarınızı not alın arası sıklaşır. Suyu bitme olsa çıkarmazlardı sizi hastaneden.
[silindi] EsraBaykara kiz beyaz hic giymem :D o yuzden pedle bekliyorum naliyim aksam esim gelirken beyaz alsin bi tane soyliyim , ben cikamam yururken sidikli bebeler gibi yuruyorum agridan…
Deletedmom52620 [silindi] hiç telaşlanma canım gelir yakında 1 gün 1 gün anne karnında tüm vitaminlerini herşeyi alsın keyfi ne zaman gelir bebişin o zaman gelir sakin ol bu durumlarda panik yapma stres filan zaten az kalmış son günlerini de geçiriyor artık ama 1 haftaya gelir gibi
Gamzeates [silindi] 35+1 oldum dün ben de acildeydim sancılarım cıktı bebiş zaten hareket etmiyor normalde de serum takıldı serumdan sonra ssncım kesildi iki cm açıklık vsr ama rahim ağzı uzunluğum gayet iyiymiş yine sancın olırsa gel dediler ciğer geliştirici için eve geldim dediniz gibi benim de iç çamaşırım serum kokuyordu biraz ıslaklık vardı ama sizin kadar değildi acaba o serumlar mı yapıyor anlamadım ama serum kokusu bende de vardı
cahillesohbetikestim [silindi] o zaman bir problem yoktur canım ama doğum yaklaşmış sonuçta bugün yarın gelir minik 🤭
Ilkhayat [silindi] bende su tarzı lavaboya oturduğunda gelmişti 37+6 günlükken gitmiştim ilk gebeligimde sancidan bütün testlerin yapıldı suyu normal dedi 2.3 güne doğum olabilir dedi 38 +3 günlüktü gece tuttu sabah doğum olmuştu