MerveEbru 30 haftalık olduk ama bebeğim hala makat gelişi duruyor kızlar sizinkiler ne zaman döndü hala benim gibi bebeği dönmeyen var mı aranızda?
annesinin_beybisi MerveEbru 29+5 im makat geliş duruyor son haftalarda döner inslalah endişe etmeyelim☺
annesinin_beybisi MerveEbru bu haftalarda böyle olması normal sonradan dönebilir dedi canım ama dönmeyedebilir tabi
MerveEbru annesinin_beybisi yani doğum esnasında bile dönen bebeğe şahit oldum dedi doktorum o yüzden çok kesin konuşmamak lazım tabi ki
tazebiranne_hg04 MerveEbru 27. Haftada makat gelişti benimde şuan 30+4 32. Haftada kontrolümüz var ne durumda bilmiyorum doktor 36. Haftaya kadar döner merak etme dedi
MerveEbru tazebiranne_hg04 kendin fark edebilirsin aslında tekmeleri alt kısımda oluyor kasık bölgesinde atıyor henüz dönmediğinde canım
Temmuz12_ Benimde en başından beri makat gelişliydi, 38 haftalık olduk hala dönmedi, sezeryan günü verecek doktor. Bebişimin rahatı yerinde keyfinden dönmedi 😂😘 bebek seçiyor doğum şeklini gerçekten ☺️
MerveEbru Temmuz12_ evet çok inatçı ve keyifçi bi bebişin var dedi doktor 😂 gerçekten öyle işine gelene tepki veriyor işine gelmeyene tık yok
Fadimeyusa MerveEbru Haftada makat gelişti. 35 de gittiğimde dönmüştü. Hiç belli olmuyor ne zaman dönecekleri bu bebişlerin doğum anında bile ters dönen var o yüzden sağlıklı olsunlar yeter 😊
ebru512 34+2 de gittim kontrole makattı halen doktor bekleyeceğiz dönedebilir dönmeyedebilir dedi pek umudum yok ama bakalım ☺️
eminegulbalci MerveEbru bana 22.haftada makat gelir merak etme döner dediler. 39+5e kadar bekledik asla dönmedi. Sezeryan oldum mecbur
Ark MerveEbru ben 29.haftada gittiğimde başaşagıyaydı ama döner dedi doktor pozisyon değiştirir ki ben hissediyorum dönüyor 36 dan sonra degismiyormus
MerveEbru tazebiranne_hg04 hani eliyle vurunca daha yumuşak geliyor ayağa göre canım 😂 inan bende öyle ama ayağıyla vurunca karnımdan çıkacak sanıyorum sarsıyor resmen