GamzeTKN Bugün doktora gittim kontrole ❤️🤰🏻 Kızım olacağını öğrendim rabbim hepimize sağlıklı bebişller nasip etsinnnnnn. Eşim heepp erkek diyordu ama çookk mutlu oldu :))
Mutluluk07 GamzeTKN bizimde ayni eşim hep erkek gördü rüyasında ve bi doktorda erkege benzetti bebeğimin hareketleri de oyleydi ama kızım olacakmış 😍😍
prsnm GamzeTKN Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kızını inşallah kucağına ☺️ Tam olarak kaç hafta kaç günlüksün?
Merve366 GamzeTKN Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bizde bügün erkek olduğunu öğrendik rüyam da da hep erkek görüyordum içimden de hep erkek geçiyordu kaç haftalıksınız
Harunnisa GamzeTKN benim esimde erkek diyordu kızım olacakmis kiyafet alicam dur hemen almayalim belki erkek olur diyor ruyasinda görmüş kendini iyice inandirmis bakalim bir sonraki kontrolde bir daha sorucam kız derse kiyafet almaya baslicam
GamzeTKN Mutluluk07 çok sevindim adınıza 😍😍bende 5 kere rüyamda erkek gördüm dün gece yine erkek gördüm demekki hamilelerde ters oluyor 😂😂
GamzeTKN Merve366 rabbim hepimize sağlıklı bebeişker nasip etsin oğlun hayırlı evlat olsun inşallah canım 🙏🙏❤️❤️
prsnm GamzeTKN banada doktor 14+3 te kız dedi ama yinede nedense emin olamıyorum bir türlü burda çok değişenler olmuş onun için doya doya sevinemiyorum bile ☺️ Allah hepimizin kalbindeki nasip etsin inşallah 🙏🏼
GamzeTKN prsnm öyle tabi canım rqbbim sağlık versin kız erkek fark etmiyo tabi de ikisnin yeri farklı 😂