Mervedez159 Kızlar hiç uyuyamıyorum ya artık kafayı yicem her gece aynı sey iyice salak oldum ya cocuk olmadan uykuların tadını cıkaramıyorum hamileliktenmi boyle acaba
Mervedez159 tupbebekannesi123 aynen ve içim fenada olmaya basladı artık uykusuzluktan mıden bulanıyo basıl donuyo sıcak basıyo tansıyonum dustu artık galıba kocamda evde yok of of
Buket_38 Bende uyuyamıyorum hala ayaktayım mide yanması var eşim horul horul uyuyuncada sinir oluyorum 🤣
Mervedez159 Buket_38 aman boyle seyler yazmayalım zaten korkuyom bıde smdı onları okumayalım bu saate😂
Eldgrn Mervedez159 ben uyuyorum ama sabahları hiçbir isim olmamasına rağmen 5 ye uyanıyorum al bu gün de 4 te uyandım
Seher19 Eldgrn aynı ben bi anda gozlerim aciliyo bidaha uyku haram sabahlar olmuyo psikolojim felan kalmadi sanırım 😀😀
Buket_38 Mervedez159 keşke olmasa 1 saat uyumuşum öyle kötü Uyandım ki yerimden kalkamadım Allah hepimizin yardımcısı olsun zor kızlar.. 24 Haftadayız bu arada
poncikk19 Mervedez159 benim eşim de yarın geceye geçiyor son günler artık gece sancı gelse naparim bilemiyorum 😂😂
Eldgrn Mervedez159 kız bide ben sizin gibi öyle 20 lerde 30 karda da değilim en çok uyumam gereken zamanda baykuş gibi dikiliyorum ayağa 😂