Emrezgi Gebelikte rüyasında korkutulan oldumu bu dönemlerde çok olurmuş ben çok korktum şimdi uyuyamadım
Emine003 Emrezgi oluyodu canım olmaz mı çok korkuttular beni de şimdi de lohusayim 18 günlük bebeğim var şimdi yine korkutuyolar Rabbim korusun inşallah 🤲
ruya-11 Emrezgi beni de korkutmuşlardı neye uğradığımı şaşırmıştım inanmam normalde böyle şeylere yanlız kalıp odada uyuyordum sürekli sıçradım uykudan ağlayarak sonra eşim geldi yanıma ellerimi battaniyenin içine koydum sıçradığım için ancak öyle rahat uyudum birde ayetel kürsi ve kuran koymuştuk yattığım odaya öyle olunca
Emrezgi Emine003 aynen beni de korkuttular bebekle ilgili değişik varlıklar saat kaç oldu halen uyuyamadım korkudan
Emine003 Emrezgi anladım canım dua sure oku bol bol ben şimdi okuyamıyorum zikir çekiyorum Rabbim korusun inşallah hepimizi🤲
benimmdunyamm Emrezgi valla bana biri çöküyor gibi bağırıyorum bağırıyorum sesim cikmiyordu kimse duymuyordu
1prenses2prensyenigebe Emrezgi ben doğuma yakın saçma sapan rüyalar görüyordum doktorum o zmn bitkisel bı ilaç vermişti yatmadan 1 saat önce içiyordum ohh sabaha kadar mışıl mışıl uyuyordum
Deletedmom623737 Emrezgi hamileyken bana da çok oluyordu bi ara psikolojim bozuluyor sandım 😅 bol bol dua oku
iremuyur Yatağının başına kırmızı örtü as dua etmeden uyuma kuzum. Yatağının altını üstünü iyice temizle, nevresimini falan değiş. Ekmek kırıntısı falan kalmış olmasın