Adyokisimsiz 5+1im kanamam var kırmızı renk günlük pedin yarısı doldu. Adetim 2 gün geçti 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu kan verdim
kirpapatyasi0 Adyokisimsiz ben daha tam haftami bilmiyorum ama bende de açık kırmızı kanama gelmeye başladı az az anlamadım insallah yerleşme kanamasıdır diyorum 🤲🏼🤲🏼😢
NurrrH Adyokisimsiz kırmızı renk kanama ve pedin yarısının dolması normal değil. Doktora görünmenizde fayda var.
Selma23 Adyokisimsiz bence hemen acile gidin hiç durmayın böyle durumlarda ekstra ilaçlar kullanmaya başlanıyor geçmiş olsun
uraz_ve_annesi- Adyokisimsiz düşük yapıyor olabilirsiniz acile gidin hemen pembe leke bile riskliyken o kadar kırmızı kan normal olamaz gidin önleminizi alın inşallah korktuğunuza uğratmasın rabbim
kirpapatyasi0 Adyokisimsiz benim şuan tam o kadar değil lekelenme gibi bende dedim kendi kendime nerde çıktı şimdi bu duye inşallah kötü bişey yoktur ikimizde de
NurrrH Adyokisimsiz ama kan verdim 1 hafta önce diyorsunuz. Düzenli olarak verdiniz mi kan, betanız 2 günde 1 düzenli artış gösterdi mi ?
RabiaMirze Gebeliginiz cıktıysa kanama normal sayılmaz lekelenme değil çünkü gidip görünmekte fayda var bazen gebelik üstünede kücük adet seklinde olabiliyor üstüne görme diyorlar hatta nadirdir ama onun olup olmadığını bilemessiniz mutlaka gidilmesi gerekir
Rumeysatek Adyokisimsiz ne olursa olsun kırmızı ise kanaman doktora gitmen lazım benim doktorum eger öyle birşey olursa 7/24 geliyorsun demişti