Kuputo 40+2 olduk kızımın geleceği yok 🥹 post açan doğuruyor diyorlar, sabah erkenden doktor kontrolüm de var bakalım belki muayeneden önce bir umut gelir falan🐣 sizde durumlar nasıl 🫶🏻
Eminecak Kuputo bugun bizde 40 olduk hic bir belirti yok. Yatinca belim falan agriyor da dogum sancısı gibi değil. Ne olacak hakkimizda hayırlısı muayeneden sonra haber ver bize bakalim 😊💙
nuhunannesi42 Kuputo 😑40+5 giriş yapayım hahahah her sabah uyandığımda bugünde doğuramadim diyip kendi kendime.konusuyorum yarın kontrolum var bakalım hayirlisi
Kuputo seren123 bu uykusuz geceler bebişle beraber olsun da uykusuzluğa değsin artık ya 😬 sizin hiç belirtiniz var mı?
Kuputo Eminecak bizimkinin keyfi baya yerinde gelmeye niyeti yok 😂 sancı bile çıkmadı nst’de cuma tekrar kontrol. Duruma göre konuşuruz dedi. Suyunda falan azalma olsa müdahale edicem ama her şeyi iyi o yüzden beklicez dedi doktor bakalım 🥹
Harleyqueen Kuputo Yatış verdiler kızlar sancım cıktı nst de nişanda geldi bugun sabah nolur dua edin🙏🏻
Kuputo nuhunannesi42 gerçekten artık doğuramayacakmışız gibi bir his yükleniyor artık son son gelmedikçe 😂 bugün sabah doktora sancı ile gidip oradan da doğuma geçmekti hayalim ama ı ıh keyfi yerinde prensesin 😬 yarın sizin öyle olur belki ama inşallah bir avazda sağlıkla kavuşalım minnoşlarımıza 🐣
nuhunannesi42 Kuputo ayy amin inşallah ya bı avazda kurtuluruz hahahaha yarında eğer doktor yatisimi yapmazsa diyicem doktor çocuğumu askerlikten cagiriyolar doğması lazım diyicem 🤣🤣🤣
Kuputo nuhunannesi42 ahahahahah kendi zamanlarını kendileri belirliyor resmen beklemeye devam bakalım 😬
Harleyqueen Kuputo ypk canım yatıyorum suanda nst ye baglıyum sancılarım duxenli açılmamda ılerlerse dogutturcaklar belki gece belkş sabah