Kaç haftadasınız bebeğiniz kaç kilo🥰🥰
emine_ylmz inşallah rabbim nasip eder bizede. Gün yaklaştıkça stresleniyorum
Purall 29+1 en son 27 haftalıkken gitmiştim 1.200 dü haftaya kontrolümüz bakalım kać kg olduk🥰
38+1 3750
- Düzenlendi
31+1 hafta 1825 kg
Maşallah ☺️
Oguzhanberraselina oo sisinde baya önde iri bebek sanırım benim gibi. Doktorunuz herhangi bişey söylüyomu
Mucizem_00 ben yiyorum normalde canim yani oldukca yiyorum illa özellikle alip yemiyorum 😊😋
Nurmetozz valla doktorum yarin çağırdı nst ve çatı muanem var tekrardan 36+4 üm şuan bakalim bebek kaç kg oldu yarin herşey belli olacakmış canim ama bayrama kalmaz gelir bebiş dedi 😍🤗
Oguzhanberraselina benimde 32 ama 35 le uyumlu kilosu iri bebek diyor
28 haftalık iken gittim en son 1500 kilo dedi maşallah 2 hafta önden bile gidiyormuş
Kubra_miray_szr yok hayır canım gayet normal onunki fazla bence ki ben perinatoloji uzmanına gıdıyorum prof en son büyüme taraması yaptı herseyı haftasına göre gayet güzel dedi
Cemil_eren63 nasıl 1700 gr normal mi sence kilosu ben 26 da gıttım 850 di
nazliaras_0621 bence normal ya benimkide o aradır en son 850 di ki youtubede ben izliyorum haftasında gıdıyor kılosu ama cok abartanlar var 26 da 1600 gr diyen felan var gercek mi acaba ama şeker cıkarsa bebek kılo alıyormuş ama şekerde ii degıl bebegın cıger gelısımını engellıyormuş
2prensessannesii_ masallah Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤗🌹