Selam kizlar sonunda bende doguruyorumm 🥰🥰 Ama dogurmadan size gebeliğim boyunca yasadıklarımı anlatmak istedim. Hamileligimi öğrendigimde hepimiz çok sevindik oğlumun bir kardesi olacaktı. Bu arada 2.5 yaşında bir oğlum daha var. Almanya’ya gelin geldim ve kimsem yok burda. 7. Haftaya kadar herşey çok güzelken. Mide bulantılarım basladı ve bence hamileliğin en zor zamanlarındandı. 6 kilo verdim ve o kadar kötü olmuştum ki. Hastaneye yatmak zorunda kaldım. O yetmezmis gibi 8. Hafta gibi kanamam başladı. Progestona başladım benim bu kanamalarım tam kesiliyordu derken gene başlıyordu. Artık psikolojikman çok cökmüştüm. Tuvalete gitmeye korkuyordum. 20. Haftalarda kanamam bitti. Birde daha önce yaşayan var mı bilmiyorum ama ağzımda tükürük birikiyordu ve elimde poşetle geziyordum.bulantılarım ve tükürük sorunum 26. Haftalara kadar sürdü. Artık iyiyim derken 28. Haftada amniyonsıvımın az olduğunu ve rahimağzı uzungumun haftama göre kısa olduğunu söylediler birde onun için 3 gün hastanede yattım ve kontrollerim 2 haftada bire düstü. Ayrıca bebeğim hep makat pozisyonunda kaldı ve cinsiyetinide sadece bir kere gösterdi. 39. Hafta mecburi sezeryan olmama karar verildi ve gün 27 haziran pazartesi 🥰🥰 kızlar dualarınızı bekliyorum inşallah sağ salim bebeğimi kucağıma alırım çok heyecanlıyım ❤️❤️🥰🥰 bunları anlatıyorum çünkü benim gibi riskli gebelik geçiren anne çok ve bu zamanlarında geçtiğini göstermek istedim. Unutmayın herşey Allah’tan geliyor kime ne kadar ömür verdiyse onu yaşıyoruz. Sağlıcakla kalın ❤️ doğum hikayemide en uygun zamanda yazicam inşallah 🥰❤️