Mustafaemr Canım bende başlarda benetoya bakmıştım fiyatıda uygun geldi fakat çok fazla şikayet var. Albebek diye bir site var mağazası silivride ben mobilyamı da oradan aldım. Bebek arabası da yine oradan mistral diye tavsiye ederim bir bak istersen
Aybuke35 Hilosko bende o modelden almak istiyorum arkadaşım 8ay dan sonra bebek sığmaz diyor ama sizce nasıl ve oto koltuğu arabaya takması kolay mi
Babies16 Ezgi14 ben kullanmadim henuz ama aldim.gayette is gorur 2 arkadasim kullanmis daha once ve ikiside memnundu tavsiye ettiler oyuzden aldim.
Zmraemr Aybuke35 bugün e bebek magazasasina gidecegim insallah vardir 8 aydan sonra pusete mi sığmıyor anlamadim ? 15 kg a kadar kullaniliyor ki bu arabalarda tum agirlik bu kadar
Zmraemr Aybuke35 e bebek magazasindan bugun baby&plus mustang modelini aldik canyon serisi cok sikayet alıyormuş
Aybuke35 Zmraemr Bende bugün gidip baktım canyon serisi çok kötü hiç beğenmedim ve katlandığında çok ağır 3. Katta oturuyorum benim için çok zor taşıması
Zmraemr Aybuke35 butceniz ne bilmiyorum ama joie marka da e bebege aitmis o da düşünülebilir benim 10.6 kg agirliginda baby&plus mustang son bir tane kalmis o da bize nasipmis :)
Aybuke35 Zmraemr bütçe 1500 e kadar bakıyorm da çok zormus bu iş 🤦♀️ siz alip kurtulmuşsunuz iyi günler de kullanın 😊
parasetamoll Ezgi14 bende beneto düşündüm ama bunu aldım memnunun şimdilik :) https://www.tommybaby.com.tr/4-baby-al-5-domıno-travel-seyahat-sıstem-bebek-arabası Doğunca bakıcaz artık
Smyrgnk Bende kırmızısını getirttim gerçekten bayıldım altın sarısı herkeste var baydı artık kullanımında da sıkıntı yaşıcağımızı düşünmüyorum zaten yerli mal parçasına bişey olsa hemen elimizde