gikaya haftadayım. 39 yaşındayım ve ilk gebeliğim. 79la başladım 92 kiloyum şuan. bebeğim 2150 idi 2 hafta önce.geçen haftaya kadar midem bile bulanmadı. ama sol bacağımda kasık ve kalçamda 10 gündür nerdeyse çok şiddetli ağrım var. ilaç kullanmadım. 2 günde 1 , 1-2 saat yüzmeye + yoga yapmaya çalışıyorum. önceden yürüyordum da 1 saat. ama yürüyemiyorum şuan hiç. baya sol bacağımı geniş açarak yamuk ağrılı bir şekilde yürüyebiliyorum.kadın doğum druma ve fizyoterapist bir arkadaşıma durumu anlattım. kemiklerin açıldığını doğuma hazırlık olduğunu söylediler. hareket de verdiler ama geçmiyor. gerçekten katlanılacak bir ağrı değil. başına gelen ve baş edebilen var mı? varsa nasıl başardınız? önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻 teşekkür ederim.
Bhesnn gikaya bendede oluyordu diğer çocuklarımda son ayda dengesiz durmaktan ayakta 1 saatten fazla durmayın bol bol dinlenin yemek yaparken bile tezgah başında hareket edin tek ayağa sabitliyoruz ister istemez geçmiş olsun
gikaya Minik_prenses 10 gün olmuştur. yeni başladı yani bu ağrı.baya uzun süredir magnezyum d vitamini demir kalsiyum kullanıyorum.
gzm1666 gikaya magnezyum için toz kullanıyor musun yoksa verdiği vitaminde mi var maden suyu iç canım biraz asidinin geçmesini bekle benimde öyleydi kasiliyordum halbuki vitamin ilacının içinde magnezyum olmasına rağmen sonra toz magnezyum verdi öyle geçti
gikaya gzm1666 magvital kullanıyordum toz. sonra ağrım var diye velbon diye bir kombinasyona geçirdi beni. toza geri mi döneyim yani sizce:( valla o kadar ağrım var ki hepsini birden içesim var:((