Mltm-strk43 Kızlar beş günlük bebeğim var. Sütüm az geldiği için mama veriyorum iki gündür. Siyah kakasını yaptı ancak dünden beri iki kere falan kaka yaptı sürekli çişini yapıyor. Ne yapmalıyım?
Stuna Mltm-strk43 ne için endişelendiniz tam olarak? Çiş yapması iyi beslendiğini gösterir. Kaka da yapmış yeterli zaten
Aslanidikut Mltm-strk43 ben konu ilke değil ama biberonla vermeyin mamayı çay kaşığı ilke verin snra sütünüz gelir bebeğiniz rededeblr bunu yaşadım yaşamanızı istemem.
Mltm-strk43 Aslanidikut sütüm kaç güne tam olarak gelmiş olur acaba az geliyor kesilmesinden korkuyorum
Gmzrmzn Mltm-strk43 geçen hafta kardeşim sezaryen dogum yaptı sutu azdı kuru incir hoşafı tavsiye etti banada az gelirse mutlaka ic diye 2gunde etkisini göstermiş
Kbraylmz1 Mltm-strk43 kuru dut kompostosu iç canım bol bol su iç her emzirmeden önce büyük bi bardak emzirdikten sonra yine büyük bi bardak su iç kuru incir ye bunlar çok güzel süt yapıyor sütün kalitesini de arttırıyor
Aslanidikut Mltm-strk43 kesilmez yeni doğum yapmşsınız pompa ile çekin su için hatta süt yapan çaylar fln varya onlardan alın için ama bebek biberona alışınca süt gelsede ona az gelicek çekmek istemicek o yüzden kaşıkla dedim