Ebruliiiiiii Uygun fiyatlı, hafif ,taşıması kolay bir bebek arabası arıyorum lütfen tecrübeli anneler önerilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmışsınız marka model olarak
asena0609 Fiyat aralığınız nedir? Günümüz Türkiye’sinde uygun tabiri hepimiz için farklı artık çünkü ben kanz marka d-go modeline baktım travel sistem e bebek sitesinde 3000 TL diyo ama mağazada 2.300 TLydi birde canyon marka travel sistem v2 var sitede 2.500 TL ama mağada yine daha uygundur diye düşünüyorum ve kullanların yorumları iyi gibiydi.
SibelBalciOz asena0609 travel mi öneriyorsunuz? Benim kafam çok karıştı traveller çok ağır diyolar kabin tipi al ddiyolar karar veremedim
asena0609 SibelBalciOz Bu söylediğim iki model çok hafif bazıları ağır bazıları çok hafif oluyo mağazada gidip bakmak çok önemli bence ve travel sistemler daha kullanışlı duruyo ve söyleniyo
Betull-11 Ben de kanz ın travel sistem d go modelini aldım katlanması sürülmesi puset takıp çıkartması çok pratik 2700 e aldım o markaya performansa gayet güzel
asena0609 Betull-11 Kullananlardan yorum almak gerçekten çok iyi oluyo teşekkürler sanırım d-go alıcam fiyat ve performans olarak en iyisi duruyo