Soruyorumm Ya normal doğum yaparken ya kaka yaparsak ıkınma ile gelirse diye korkuyorum başınıza geldi mi
nuhunannesi42 Soruyorumm valla bende korkuyorum ondan ama bence doktorlar buna bakacaklarini sanmıyorum🤣
Talihimyokbahtimkara Soruyorumm İnstagramda bir sayfa var kadınların goy goy sayfası orda sayfanın sahibi sormuştu bu soruyu takipçilerin yarısı doğumda s.çmış 🤣🤣🤣
Aysnr11 Soruyorumm korku değil de tedirgin ediyor beni de ama o an aklımıza gelecek son şeydir bence bebeğimize kavuşmayı hayal edelim biz 🥰😂
Gozi Soruyorumm Ebe benden yapmamı istemişti valla ıkınamıyordum cünkü kendimi kasıyordum tuvalet yapıcam diye o da dedi yap gitsin 😂 O şekilde ıkınırken doğurdum birazda yaptım sanırım ama o an onu düşünmüyorsun valla
BoyGirlAnnesi Soruyorumm özel de ilaç veriyorlar doğum dan önce tuvalete çıkmak için doğum anın da o olay olmasın diye bağırsaklar tamamen temizleniyor devlette var mı acaba böyle bir şey
Gozi BoyGirlAnnesi Ben özelde doğum yaptım canım lavman yapmadılar bana sordum özellikle yapmıcakmısınız diye gerek yok yapmıyoruz dediler iyi değilmiş herhalde
Gozi Soruyorumm Ayrıca o büyük tuvalet hissi 1 gün sürmüştü bende sonrasında 3 günde tuvalete çıkamamıştım korkudan
1prenses2prensyenigebe Soruyorumm zaten ben geceden yattım bişi yemedim sabah 6 da lavman yapıldı bana bende çok korkmuştum ama şükür bişi olmadı
Soruyorumm 1prenses2prensyenigebe benim çılgın eltim evde kendine arada bi lavman yapıyomuş anlatıyo bi de ondan da korkuyorum 😁onun yüzünden
_Arslan_ Soruyorumm çoğu insan yapiomus zaten o yüzden korkmana gerek yok bı ebe var Instagram’da adını unuttum o yazmıştı
Emine003 Soruyorumm canım o an o aklına bile gelmiyo yeter ki kurtulayim modunda oluyosun 🤣🤣 başıma geldi ilk oğlumda da oldu ikinci oğlumda da şuan 18 günlük anneyim yeni başımdan geçti yani 😅😅 ama o an hemen değiştiriyolar altındaki bezi boşver onu hiç düşünme bile çok normal bişey canım benim Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🥰
BoyGirlAnnesi Gozi bende oğlum da özel de yaptım doğumu orda bana kendileri gelip lavman yaptılar ama şimdi devlette yapıcam doğumu orda yapıyorlar mı acaba onu merak ediyorum
Hilalkl Soruyorumm kız merak etme lavman yapıyorlar zaten yapıyorsun ıkınırken sanki geliyor gibi gelecek ama gelmiyor herseyi temizliyor lavman merak etme 😁
Deletedmom_34 Soruyorumm başıma gelmedi, ben de önceden okuduklarımdan korkardım ya olursa diye, iki gün boyunca da çıkmamıştım, ona rağmen doğumda bir şey olmadı. Yani herkeste olacak diye bir şey yok rahat olun
TinyBabys Soruyorumm öncesinde lavman yapılıyor telaşlanmayın ☺️ ayrıca olabilir de doktorların, ebelerin bu durumu ayıplayacaklarını düşünmüyorum. Utanılacak bir durum değil, bile isteye yapmıyorsunuz sonuçta. ☺️
maman-es Bu korkulacak bir durum değil ki, olağan bir şey. Kimse sizi ayıplamayacak, önemli olan bebeğin sağlıkla çıkması.
gzm1666 Soruyorumm korkutmak gibi olmasın çok güzel anlar ama ozelle devlet farkı var canım benim devlette sen kakami yaptım desende sana lavma yaptırıyorlar özelde ise özel bir ilaç verip kaka yapmanı sagliyorlar