busrasahinn Sabahtan beri karnım taş gibi büyük çoğunlukla ve belimde ağrı bı gelip bı gidiyo adet ağrısı gibi belime ağrı gelince de sıcak basıyo sümüksü akıntım var ama nişanım gelmedi çok afedersiniz tam olmasa da ishal gibiyim hareketleri de yavaşladı bebeğimin 36+2 de nst de 1 cm açılma çıkmıştı ama sancı yoktu bunlar sancı mı doğum mu yaklaştı acaba ?
BusraZeynep busrasahinn busrasahinn Bunlar yalanci sancilar. On dk da bir uc tane duzenli sekilde belden kasiklara yayilan sancilar olmasi lazim dogum icin.
ikicocukannesii busrasahinn bende 37 oldum canım akıntım artmaya başladı ama nişan sancı hiçbişey yok sadece vajinamda batma oluyo bebek sanki çıkçakmış gibi
Mucizemm41 Büyük ihtimalle sancı değil çünkü bende 4 gündür var bel bacak kasık ağrısı sümüksü akıntı ve arada vajina giren ağrılar bebek kasılmaları arttı ama ne gelen var ne giden 37+3 haftaligim bende açılma oluyordur kasların doğuma hazirlaniyordur
busrasahinn Mucizemm41 yarın doktora gidicem ama tedirgin oldum böyle olunca teşekkür ederim cevabınız için
Mirayinannesi___ Bende bilmiyorum vallaha postunuz yukari ciksin diye yaziyorum insAllah saglicakla kucaginiza alirsiniz 🙏
Mucizemm41 Belden asagim kırık gibi sanki yürürken falan çok canım yanıyor ama düzenli bir sancim yok bence doğum yaklaştığı için oluyor yinede gidin bi doktora ne diyecek bakalım yazarsiniz benim kontrolume daha var 😊
busrasahinn Mucizemm41 sizin kaç haftalık tabiki çıkar çıkmaz yazıcam bana da doğuma hazırlaniyomus gibi geliyo 😊
MbsN Bende ayni durumdayim kasiklarimdan ses gelmeye basladi kemik cikmis yerlesemiyormus gibi yatakta donerken bile agri ve ses var ayakta duramiyorum agrilar yuzunden 5 dk bile yuruyemiyorum oyle bir agrim oluyor ki dogurdum doguracam diye bekliyorum 😁 dun gece bacak aram kilitlendi sanki nasil agriydi tarif edemem ama gecti 🤷🏻♀️ Yalanci sancilar bunlar demekki
busrasahinn Mucizemm41 şimdi çıktım doktordan ağrı sancı çıkmamış nst de dedi hazırlanıyo galiba sadece 😊
busrasahinn ikicocukannesii aynı düşüncedeyim iyice bunaldım artık hayırlısıyla doğsa da ağrılar bari bitse