kubraselcuk Kanda protein oranının yüksek çıkması neden olur? Bugün kız kardeşim fenalaştı acile götürdük tahlilde protein yüksek çıkmış bir çocuk doktoru görsün dediler. Bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevirim. Teşekkür ederim.
Stella_0 kubraselcuk Sağlıkçı değilim ama idrar yolu enfeksiyonu tetikleyebiliyor birde üre kreatin testi yaptırın mutlaka nefroloji görse sanırım daha iyi olur. Ben böbrek yetmezliği hastasıydım diyalize girdim şuan böbrek nakilliyim. Sürekli bu tahlil yapılıyor. Birde albumin değerleri kaçtı? Şuan havalar sıcak fazla terliyor su kaybıda olabilir çünkü. Benim biraz protein yükseldiğinde su içimini arttır demişti.
Nsnese kubraselcuk kanda uzun süreli enfeksiyon olursa bir süre sonra protein oranı da Yüksek çıkar çocuk kaç yaşında birde öncesinde geçirdiği bir rahatsızlığı oldu mu bronşit havale vs gibi
Minik_prenses kubraselcuk enfeksiyondan yüksek çıkmış olabilir bazı hastalıklar (grip,nezle, üşütme) gibi geçse bile kanda idrar yolunda enfeksiyon bırakabiliyor vücut bunu aşsa bile antikor üretiminden protein yüksekliği çıkabilir
Cansu1- Stella_0 kubraselcuk albümin değeridir o zaten. Elizalarına bi de karaciğer fonksiyon testi yapsınlar. Enfeksiyondan oluyor yüksek oran da
kubraselcuk Cansu1- sonuçları annemler aldılar protein +3 demişler bende şimdi yanlarında değilim ayrintili bilemiyorum bir de idrar yolu enfeksiyonu var demişler bugün duştan çıkınca gözüm kararıyor demiş baygınlık geçirir gibi olmuş çok korktuk.
Cansu1- kubraselcuk kan da mı protein idrar da mı +3 Canım hiç burada sorma bunlar geniş çaplı tahlil sonucu teşhis konulacak şeyler. Geneli enfeksiyon ağırlıklı olur ama mutlaka tahlillerinin hepsini yaptırın. Aynı zamanda bir çok sebebi olabilir
Nsnese kubraselcuk protein yüksek dediğiniz albumin mi acaba ailede hepatit yani sarılık hastalığı veya taşıyıcılığı var mı
Cansu1- kubraselcuk kesinlikle nefrolojiye alın böbreklerine baksınlar enfeksiyonuna baksınlar. Sana net cevabı nefro doktoru verir canım