Defneibrahim Sezeryan önce uyuşturulmadan takılan sonda canı çok acıtıyor mu. Tecrübeli anneler bilgi verir misiniz ☺️
BMelek Defneibrahim genel oldum uyutmadan once taktilar takilirken acimadi ama takildiktan sonrabirsey enjekte ettiler o sivi enfeksiyon varmis gibi yakti normal oldugunu soylemisti doktorum ama epidural olucaksaniz cogu kisiden uyustuktan sonra taktiklarini duydum
Birannisbirbebis Defneibrahim çok acımadı benim biraz acıdı damar yolu açılırken nasıl acır o şekilde
Eylul2019 Defneibrahim beni uyusturmadan taktilar ve canm cok acimisti..ama ben aciya dayanikli biri degilim
Stella_0 Defneibrahim Ben sonda çok taktırdım, kaç defa sondalı röntgen çekildim hayatım boyunca çok ameliyat oldum öncesi takıldı sonda falan hiçbir şekilde acımıyor ki benim acı eşiğim çok çok düşüktür. Kasmayın kendinizi sadece 😊
Stella_0 BMelek takıldıktan sonra sonda çıkmasın diye balonu var. Size enjekle olmuyor sadece o balonu şişiriyorlar muhtemelen takarken biraz tahriş olmuştur yada takarken jel sürüyorlar o jel erkilemiştir sizi.
cutiebun İlk doğumum da canlı olarak taktılar sinek ısırığı gibi düşünebilirsin canım anlık bişi uzun bir işlem değil 😊
Defneibrahim Çok teşekkür ederim ☺️ Bulunduğum şehirdeki özel hastane pek iyi olmadığı için devlet hastanesinde olacağım orda ameliyattan önce takıyorlarmış.
nurcan_26g Defneibrahim ilk doğumum özelde ikincisi devlette oldu ikisinde de uyusmadan takıldı iki üç saniye suruyo zaten kasmayın relax olun sadece
dfnomr Defneibrahim ameliyathanede belden iğneyi yaptıktan sonra takktilar uyuşukluk geçmeden de çıkardılar hiçbir şey anlamıyorsun bile