Ipeksari57 Mervel01 Biz de erkek 🥰🥰 Ay sağlıkla alın kucağınıza 🌸 benim ilk bebeğim kız bu da erkek valla farklı duygular içindeyim 🤩🤗
Seherrr1234 beni mutlulukla beraber hafif korku sarmıyor değil 🙈 Allah hepimizin yardimcisi olsun 🌺 bugün muayenem var dua beklerim 🌸
43serife northandmother hazırlık proje aşamasin da daha sadece üç beş elbisesi var bide abisinden kalan beşik ve esyalar 30 dan sonra hizlanicaz artık 😊 sizin nasıl gidiyor ilk hamileliğiniz mi
northandmother 43serife maşallah 💙 evet ilk hamileligim aceleciyim galiba herşeyi yıkadım şimdi ütüleme aşamasındayim odası da hazır geriye çantamiz kalacak onu da bayramdan sonra yerleştiririm hayırlısıyla
43serife northandmother çok güzel canim ben 3 sene önce düşük yaşadığın için korkuyorum hâlâ psikolojik biraz bu haftaya geldik inanamıyorum hayal gibi geliyor o yüzden kendimi tam veremiyorum hazırlıklara ilk oğlumla arasında 10 yaş olucak
northandmother 43serife benimde öyle oldu 3 aylık kalbi durmuştu ilk başlarda dediğin gibiydim bende ama sonra çocuğuma haksızlık oluyor gibi hissettim kendimi toparlayıp eski heyecanımı yaşamaya başladım
43serife northandmother doğru bende artık yeni yeni düzelmeye başladım rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inşaAllah hayırlısıyla 🤲 genel ev temizliği boya falan kaldı sadece bide elbiseleri yıkanip utulenecek o kadar
northandmother 43serife ev taşıma ihtimalim var benim de umarım olmaz çünkü herşeyi yaptım olursa çok üzülürüm 😅😅
43serife northandmother inşaAllah olmaz öyle bişey canım 😊 yani odası hazirken tekrar taşınıp başka bir oda hazırlamak yorucu olur baya